Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Style

Το νέο υπερπαπούτσι της Adidas που βασίστηκε σε μελέτες 17 ετών

Το Futurecraft 4D Shoe είναι δύσκολο να το αποκτήσεις


Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2018

Το νέο υπερπαπούτσι της Adidas που βασίστηκε σε μελέτες 17 ετών

Πρώτα παρουσιάστηκε τον Απρίλιο του 2017. Αυτό το παπούτσι της Adidas ονόματι Futurecraft 4D σε συνεργασία με την Carbon αναμένεται να προκαλέσει χάος στους φανατικούς μιας και θα βγει στην αγορά σε πολύ περιορισμένα κομμάτια στις 10 Φεβρουαρίου 2018. Το παπούτσι αυτό ήταν και στη λίστα των Times με τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις του 2017.

Σήμερα η Adidas παρείχε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης της πολύ περιορισμένης αυτής συλλογής. 

Η Adidas λέει ότι η νέα τεχνολογία ανοίγει την πόρτα σε μια νέα μορφή κατασκευής πέρα ​​από την τρισδιάστατη εκτύπωση, δεδομένου ότι το μοναδικό αυτό παπούτσι βασίζεται σε "πληροφορίες 17 ετών για το τρέξιμο", και είναι το καλύτερο υπόδημα για να τρέχεις χωρίς κραδασμούς, με απόλυτη ισορροπία.

Εως τις 7 Φεβρουαρίου έως τις 12:00 το μεσημέρι, το παπούτσι των 300 δολαρίων θα βρίσκεται προς πώληση στη νέα εφαρμογή της Adidas.

Μόλις επιβεβαιωθεί η κράτηση για τα παπούτσια, τότε και μόνο μπορείς να πας στο κατάστημα της Adidas στη Νέα Υόρκη για να το παραλάβεις!

Η εφαρμογή Adidas είναι στο Google Play και το Apple Store.

Περισσότερα Θέματα Style
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb