SHOPPING

Jo Malone, η πιο κομψή επιλογή για τα πιο ντελικάτα αρώματα

Tα λατρεύουν stars, bloggers, top models

Jo Malone, η πιο κομψή επιλογή για τα πιο ντελικάτα αρώματα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανακάλυψε και εσύ τον κόσμο της Jo Malone μέσα από τις απρόβλεπτες και κομψές νότες αρωμάτων και κεριών. Ένα κόσμο που αναδεικνύει την ποιότητα της βρετανικής πολυτέλειας και κομψότητας, μέσα από εκλεπτυσμένες μυρωδιές.

Πάρτε...μυρωδιά από την βρετανική κομψότητα και απλότητα, μέσα από τις απρόβλεπτες και κομψές νότες αρωμάτων και κεριών- ένας κόσμος που αναδεικνύει την ποιότητα της πολυτέλειας made in UK!

Κάθε άρωμα έχει δημιουργηθεί για να φορεθεί μόνο του ή συνδυαστικά με την τέχνη του Fragrance Combining™, έναν τρόπο να προσαρμόσετε το άρωμά ώστε να φέρει την δική σας υπογραφή. Μια προσωπική δήλωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαλέξαμε...

BLACKBERRY & BAY COLOGNE

Μια έκρηξη από πλούσιο χυμό βατόμουρο και δροσερό γκρέιπφρουτ αναμεμειγμένα με τη φρεσκάδα που αναδύουν τα ξύλα δάφνης.

Βρείτε το ΕΔΩ

Συνδυάστε το με...

BLACKBERRY & BAY BODY CRÈME

Μια έκρηξη από πλούσιο χυμό βατόμουρο και δροσερό γκρέιπφρουτ μιξαρισμένα με τη φρεσκάδα που αναδύουν τα ξύλα δάφνης. Η πολυτελής κρέμα σώματος της σειράς, με έλαια από σπόρους jojoba, κόκκους κακάο και γλυκό αμύγδαλο ενυδατώνει, τρέφει και προστατεύει την επιδερμίδα ενώ αγκαλιάζει το σώμα με την ευωδιά της.

Βρείτε το ΕΔΩ

INCENCE & EMBERS HOME CANDLE

Κάντε μία μικρή κίνηση πολυτέλειας και μεταμορφώστε την ατμόσφαιρα του χώρου σας με ένα αισθησιακό, χαλαρωτικό αρωματικό κοκτέιλ από λιβάνι, άσπρο πιπέρι, δέρμα, vetiver και amber. Διάρκεια: 45 ώρες. Περιλαμβάνει μεταλλικό καπάκι.

Βρείτε το ΕΔΩ

FRENCH LIME BLOSSOM COLOGNE

Πλούσιο άρωμα πούδρας που αναδύεται από εκχυλίσματα του άνθους της φλαμουριάς. Δυναμικές νότες από περγαμόντο και φυλλώδες εστραγκόν που ξυπνούν τις αισθήσεις.

Βρείτε το ΕΔΩ

POMEGRANATE NOIR COLOGNE

Γλυκές, φρουτώδεις νότες από βατόμουρο, δαμάσκηνο, ροζ πιπέρι και ρόδι συνδυάζονται με μοσχολίβανο και ξυλώδη αρώματα από τη μαγευτική Casablanca

Βρείτε το ΕΔΩ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
17 / position1: 358 / position2: 896
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb