CELEBS

Οι επίσημες φωτογραφίες του γάμου Χάρι‑Μέγκαν

Στη δημοσιότητα τρεις φωτογραφίες από το παλάτι

Δημοσίευση ΜΑΙ 21, 2018
Οι επίσημες φωτογραφίες του γάμου Χάρι‑Μέγκαν

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δύο ημέρες μετά τον εντυπωσιακό γάμο του Πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησαν οι επίσημες φωτογραφίες. Τις φωτογραφίες τράβηξε ο φωτογράφος Alexi Lubomirski, προστατευόμενος του διάσημου φωτογράφου Mario Testino, στο Ουίνσδορ αμέσως μετά την τελετή στο παρεκκλήσι του St. George.

Το παλάτι του Κένσιγκτον «ανέβασε» τις φωτογραφίες στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ευχαριστώντας εκ μέρους του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex όσους πήραν μέρος στoυς εορτασμούς του Σαββάτου.

Η πρώτη φωτογραφία είναι το οικογενειακό πορτρέτο με τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο, το Πρίγκιπα Κάρολο και την Καμίλα, τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, τα παρανυφάκια, ανάμεσά τους τον Πρίγκιπα Τζωρτζ και την Πριγκίπισσα Σαρλότ, στο κέντρο βρίσκεται το ζευγάρι, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ και στο πλάι της στέκεται η μητέρα της, Ντόρια.

Στη δεύτερη φωτογραφία βλέπουμε το ζευγάρι καθισμένο κάτω και περιτριγυρισμένο από τα παρανυφάκια.

Ενώ η τρίτη φωτογραφία είναι μία πολύ γλυκιά ασπρόμαυρη φωτογραφία του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex, οι οποίοι ποζάρουν χαμογελαστοί. Μάλιστα, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο θεωρήθηκε ως «αντισυμβατικό» σε σχέση με τα αυστηρά πορτραίτα των βασιλικών γάμων.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 292 / position2: 883
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb