ZEN MONTH

Συμβουλές του Δαλάι Λάμα για να ζήσεις ευτυχισμένος

Για μια καλύτερη ζωή

Συμβουλές του Δαλάι Λάμα για να ζήσεις ευτυχισμένος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Tenzin Gyatso είναι ο 14ος Δαλάι Λάμα του Θιβέτ, και όσα λέει έχουν τρομερή επιρροή στον κόσμο δίνοντας έμπνευση για την καθημερινότητα του καθενός. Κάποια από τα παρακάτω ίσως να εμπνεύσουν κι εσάς!

Ανέβα πιο ψηλά από το θυμό και το μίσος για να αφήσεις πίσω σου όλες τις αρνητικές σκέψεις, που είναι στην πραγματικότητα ο εχθρός σου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Να βοηθάς του ανθρώπους και αν δεν μπορείς να το κάνεις αυτό, τουλάχιστον μην τους κάνεις κακό. Όταν σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και όχι τους άλλους δεν μπορείς να είσαι πραγματικά ευτυχισμένος.

Να ασχολείσαι με την πίστη σου στην καλοσύνη. Να είσαι ένας πνευματικός άνθρωπος είτε με προσευχή είτε με συγκέντρωση στον εαυτό σου, είτε μέσα από την καθημερινότητά σου.

Βλέπε τα πράγματα αισιόδοξα. Επίλεξε να είσαι κάποιος που βλέπει τη ζωή από τη θετική της πλευρά και θα ζήσεις καλύτερα. Κάτι καλό κρύβεται σε κάθε κατάσταση.

Όταν χάσεις μια μάχη, μη χάσεις και το μάθημα που πήρες από αυτή την εμπειρία. Καμιά φορά όταν δεν παίρνουμε αυτό που θέλουμε μπορεί να μας κάνει καλό.

Η ευτυχία δε φτιάχνεται από μόνη της. Έρχεται από όσα κάνεις.

Να έχεις πολλούς φίλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 223 / position2: 496
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb