ΖΩΔΙΑ ΜΗΝΑ

Τα ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος

BONUS: Τι θα σας φέρει ο Άη Βασίλης;

Τα ζώδια του μήνα: Δεκέμβριος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Ο Δεκέμβριος θα σας φέρει αισιοδοξία και κέφι. Είστε έτοιμοι να αλλάξετε τη ζωή σας, την καθημερινότητά σας, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να ταξιδέψετε, να πάρετε αποφάσεις! Mόνο προσέξτε, επάνω στον υπερενθουσιασμό σας, μην τα κάνετε μαντάρα.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια δυνατή φιλία και πολλές χαρούμενες στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΑΥΡΟΣ

Θα περάσεις ένα Δεκέμβριο πάρα πολύ καλό. Θα παραμένει μέσα σου η καλή διάθεση παρά τις ευθύνες της καθημερινότητας. Θα μπορέσεις να ασχοληθείς με την ομορφιά σου και την εξωτερική σου εμφάνιση και θα γίνεις η Ραμόνα του γραφείου, ένας νέος αδυνατισμένος εαυτός, γεμάτος αυτοπεποίθηση!

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Ομορφιά και φρεσκάδα σαν να είσαι η Μις Ελλάς!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θέλεις να ανταπεξέλθεις στις νέες προκλήσεις που θα έρθουν, και το καταλαβαίνουν όλοι. Αν νιώσεις μια συναισθηματική αντράλα, να θυμάσαι πως είσαι ευνοημένος αυτό το μήνα... όμως οι ελεύθεροι ας είστε προσεκτικοί λίγο παραπάνω, γιατί ό,τι γυαλίζει δεν είναι χρυσός - μπορεί να είναι και φο μπιζού.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Ένα μεγάλο νέο που θα σου φτιάξει το κέφι!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις αρχίσει να υλοποιείς τα σχέδιά σου ενώ λεφτά μπαίνουν στις κατα τ'άλλα τρύπιες τσέπες σου! Τα άστρα ευνοούν τα καινούργια ξεκινήματα που θα σου φέρουν μεγάλη επαγγελματική επιτυχία. Θέματα που ήταν σε στασιμότητα τώρα είναι στα φόρτα τους και σε βλέπουμε να γίνεσαι το πρόσωπο της χρονιάς!

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια ευχάριστη αλλαγή!

ΛΕΩΝ

Κράτα μακριά σoυ ανθρώπους που σε εκνευρίζουν και μην αφήνεις τα προβλήματα των γύρω σου να σε επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό. Είναι σημαντικό να παραμείνεις ψύχραιμος και ψυχρός στις κακουχίες των ημερών και να μην μπήξεις τα κλάματα με την πρώτη αναποδιά. Σημαντικό είναι αυτό το μήνα να μπορέσεις να προχωρήσεις παρά τα όποια εμπόδια. Μετά τα μέσα του μήνα σε περιμένουν καλύτερες μέρες.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Σeξ! Πολύ σeξ!

ΖΥΓΟΣ

Ο Δεκέμβριος για σένα δε θα είναι ένας ξεκούραστος μήνας! Ξέρουμε πως έχεις.. καιρό να νιώσεις χαλαρός, ελεύθερος και να φορτίσετεις όπως πρέπει τις μπαταρίες σου αλλά σίγουρα δεν θα γίνει πριν τις 20 Δεκέμβρη που πέφτουν επάνω σου ευθύνες λες και είσαι ξωτικό στο εργαστήρι του Αη Βασίλη.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια νέα αρχή στην καθημερινότητά σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Να ορίστε, ήρθε η περίοδος που μπορείς να δώσεις καλές λύσεις. Τα οικονομικά σου από τις πρώτες μέρες του μήνα θα σε προβληματίσουν έντονα και θα προσπαθήσεις να βάλεις ένα πρόγραμμα ώστε να μειώσεις τα έξοδα αλλά όπως σε κόβουμε, δεν θα αφήσεις μαγαζί για μαγαζί που δεν θα μπεις για να αγοράσεις ακόμη και κορδόνια για τα παπούτσια σου.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Πολλά χρέη αν συνεχίσεις να ξοδεύεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι σε σχέση ξεκινά μια καλή περίοδος για σένα τυχερούλη/τυχερούλα. Εσύ που είσαι single, σκέψου να ενδώσεις σε κάποιον/α που ενδιαφέρεται για σένα βρε παλιόπαιδο και του κάνεις κόλπα και τσαλίμια. Αντιθέτως οι εν σχέση καλό θα ήταν να μην μπλέξουν σε περιπέτειες γιατί σας βλέπουμε με βουλωμένο μάτι.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Νέο κινητό ή έστω, βελτιωμένη επικοινωνία με το περιβάλλον σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Ήρθε η ώρα να ξεδώσεις, να βγεις από την καθημερινότητα και την ρουτίνα ώστε να περνάς πολύ καλά εσύ αλλά και το ταίρι σου. Και αν ακόμη η μοναξιά παραμένει στην ζωή σου, τώρα θα αλλάξουν όλα. Έρχεται αυτός/η που περιμένεις, το ταίρι που λαχταράς εδώ και πολύ καιρό που θα σου δώσει την ευτυχία που αναζητάς.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Ένα νέο αμόρε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φρόντισε να ξεκουραστείς και να δεις θετικά τα πράγματα και προπάντων να αισιοδοξείς. Απόφυγε στα μέσα του μήνα να εκνευριστείς που θα κλονίσει την φυσική σου κατάσταση, και δεν σε θέλουμε ντεφορμέ χριστουγεννιάτικα. Θέλουμε μπρίο, κόκκινα μάγουλα και ένα κορμί λαμπάδα, άρα άσε κάτω τα γλυκά!

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Μια συνδρομή για το γυμναστήριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αρχή του μήνα καλωσορίζεις και τις καλές εξελίξεις στην σχέση σου. Άλλωστε έκανες ό,τι ήταν δυνατό για να γίνει η σχέση σου καλύτερη. Ο ερωτισμός ο ρομαντισμός η γοητεία σου θα δώσουν τις τελικές πινελιές και επιτέλους θα ζήσεις ένα πολύ χοτ μήνα.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Νέα εσώpoυχα και σεντόνια πονηρούλι!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Η αισιοδοξία σου και η πίστη στις δυνατότητες σου θα είναι τόσο αυξημένες που θα το μεταδίδεις πολύ έντονα και στο ταίρι σου. Μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις ευκαιρίες για να αποδράσεις για διασκέδαση και εκδρομές και θα το εκμεταλλευτείες.

Ο Άγιος Βασίλης θα σου φέρει: Ένα ταξίδι στο εξωτερικό!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
20 / position1: 45 / position2: 411
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb