SKIN CARE

Το μυστικό της blogger για το απόλυτα αλαβάστρινο δέρμα της

Εκτός από τα γονίδια

Το μυστικό της blogger για το απόλυτα αλαβάστρινο δέρμα της

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

To internet έχει τρελαθεί με την απίστευτη επιδερμίδα της Ellie Choi την οποία επιδεικνύει με χάρη στα σόσιαλ μίντια κάνοντας την κάθε γυναίκα να αναρωτιέται πώς στο καλό αυτό το κορίτσι έχει σχεδόν... γυάλινο δέρμα! 

Η τελευταία τρέλα λοιπόν είναι η make up artist Ellie η οποία αποφάσισε να αποκαλύψει τα μυστικά της ομορφιάς της στο Twitter και στο Instagram και τα tweets της έγιναν viral, με μια μικρή λεπτομέρεια. Στην πραγματικότητα, για το δέρμα της δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει αυτό δεν φταίνε τα προϊόντα της αλλά τα ασιατικά της γονίδια! 

Παρόλ'αυτά η ίδια είπε κάποια πράγματα που ίσως σας φανούν χρήσιμα. 

"Έχω μικτό δέρμα, το οποίο σημαίνει πως έχω λιπαρά σημεία και ξηρά. Για να ισορροπήσω την κατάσταση κάθε μέρα κάνω ένα μίνι βαθύ καθαρισμό στο δέρμα μου με αυτά τα προϊόντα:  Neutrogena's Makeup Remover Cleansing Wipes, Cetaphil's Daily Facial Cleanser και το γαλάκτωμα καθαρισμού Kiehl's Ultra Facial Cleanser". Έπειτα περνά το δέρμα της με την λοσιόν Clinique Clarifying Lotion και έπειτα ένα από τα δύο προϊόντα, είτε την Cetaphil's Moisturizing Cream είτε την  Wonjin Effects's Water Bomb Cream. "Κάθε δύο μέρες κάνω και ένα scrub", ενώ όπως λέει, "έκοψα τα λιπαρά φαγητά γιατί έκαναν κακό στην επιδερμίδα μου".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
3 / position1: 585 / position2: 1282
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb