ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Δίαιτα των βραστών αβγών: Πως θα χάσετε 10 κιλά στο πι και φι!

Δυο εβδομάδες αρκούν για να διώξουν το λίπος!

Δίαιτα των βραστών αβγών: Πως θα χάσετε 10 κιλά στο πι και φι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως όλοι γνωρίζουν, τα αβγά είναι μια από τις καλύτερες πηγές πρωτεΐνης και πολύ συχνά στις δίαιτες περιλαμβάνονται σαν κύριο γεύμα σε συνδυασμό με λαχανικά.

Το τελευταίο διάστημα όμως, υπάρχει μια δίαιτα που βασισμένη αποκλειστικά στα αβγά, η οποία υπόσχεται την άμεση καύση λίπους και πιο συγκεκριμένα, την απώλεια 10 κιλών μέσα σε δυο εβδομάδες.

Όπως σε κάθε δίαιτα, έτσι και σε αυτήν απαγορεύεται το fast food, ενώ προτείνεται η κατανάλωση συγκεκριμένων φρούτων και λαχανικών, όπως είναι το γκρέιπφρουτ, το πορτοκάλι, το καρότο, τα σπαράγγια, τα μανιτάρια και τα κολοκυθάκια. Επιπλέον, θα πρέπει να πίνετε ημερησίως 6-8 ποτήρια νερού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε περίπτωση που θέλετε να την ακολουθήσετε, θα πρέπει να τρώτε κάθε μέρα για πρωινό 2 βραστά αβγά και ένα φρούτο, για μεσημεριανό 2 βραστά αβγά με λαχανικά στον ατμό ή φρούτα ή κοτόπουλο με πράσινη σαλάτα και για βραδινό 2 ακόμα βραστά αβγά ή κάποια άλλη πρωτεϊνούχα τροφή, όπως το κοτόπουλο ή το ψάρι.

Όσον αφορά το πρόγραμμα αυτής της δίαιτας οι διαιτολόγοι έχουν τις ενστάσεις τους, μιας και θεωρούν ότι το τόσο πολύ αβγό μπορεί να έχει κακές επιπτώσεις για τα επίπεδα της χοληστερίνης του οργανισμού. Ακόμα, ορισμένα άτομα που την δοκίμασαν δήλωσαν ότι ένιωθαν κουρασμένοι και κακόκεφοι, κάτι που πιθανότατα οφείλεται στην απώλεια κατανάλωσης υδατανθράκων.

Πάντως το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε περίπτωση που θέλετε να ακολουθήσετε κάποιο διατροφικό πρόγραμμα, θα είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό επί του θέματος, μιας και ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Περισσότερα Θέματα Wellness
5 / position1: 162 / position2: 655
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb