ΜΟΔΑ

Πώς να δείχνετε πιο ψηλές και πιο αδύνατες με μικρά κόλπα

Αν δεν έχετε και το πρώτο μπόι

Πώς να δείχνετε πιο ψηλές και πιο αδύνατες με μικρά κόλπα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το να είναι μια γυναίκα μικρόσωμη έχει μια σειρά πλεονεκτημάτων, όπως το ότι δείχνει νεότερη πάντα, μπορεί να βρει σχετικά εύκολα ρούχα και παπούτσια στο νούμερο της και φυσικά πάντα μοιάζει αξιαγάπητη.

Όμως σίγουρα θα πρέπει να προσέχει το πως ντύνεται καθώς αν διαλέξει το λάθος σύνολο, τότε κινδυνεύει να χάσει τη γοητεία της και να δείχνει ακόμα πιο μικροκαμωμένη.

Αν ανήκετε σε αυτήν την κατηγορία σωματότυπου παρακάτω θα μάθετε πως με 7 πολύ απλούς συνδυασμούς ρούχων θα καταφέρετε να δείχνετε ψηλότερες και πιο αδύνατες, τονίζοντας σωστά τη σιλουέτα σας.

Δώστε βάση λοιπόν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

1. Μπλούζα και Φούστα: Σε περίπτωση που η μπλούζα σας έχει φαρδιά γραμμή δε θα πρέπει ποτέ να καλύπτει τη φούστα, καθώς θα δείχνει τα πόδια σας κοντά και τον κορμό σας μεγάλο. Οπότε η μπλούζα σας μπαίνει πάντα κάτω από τη φούστα και προτιμήστε αυτή να είναι μεσάτη.

2. Ζώνη και Παπούτσια: Αν τυχόν σας αρέσουν τα παπούτσια με μπαρέτες στον αστράγαλο, προτιμήστε να επιλέξετε χρώματα που είναι κοντά στον τόνο του δέρματος σας, καθώς οι πολύ σκούρες αποχρώσεις θα δείχνουν πιο κοντό το πόδι σας. Επιπλέον ΠΟΤΕ μη βάλετε φαρδιά ζώνη στη μέση σας. Επιλέξτε ή μια πολύ λεπτή ή καθόλου.

3. Σακάκια και Τσάντες: Οι μικρόσωμες κοπέλες δεν πρέπει ποτέ να φορούν oversized σακάκια, jackets, μπουφάν και οτιδήποτε σχετικό. Ο λόγος είναι ότι τις κάνει να φαίνονται ακόμα πιο κοντές και χαμένες μέσα στα ρούχα τους. Επιλέξτε κοντά πανωφόρια, μεσάτα ή ελάχιστα εκατοστά κάτω από τη μέση σας. Όσον αφορά τις τσάντες, ιδανικά θα πρέπει να έχουν πλάτος 25-27 εκατοστά. 

4. Ζακέτα: Οι μακριές ζακέτες μπορούν να σας δώσουν ύψος χωρίς να φοράτε τακούνια. Φυσικά προσέξτε να μην είναι ογκώδεις ή να έχουν μεγάλες τσέπες, όπως και έντονες λεπτομέρειες.

5. Φόρεμα: Τα μεσάτα φορέματα είναι η τέλεια επιλογή για τα μικρόσωμα κορίτσια, καθώς τα φαρδιά και μακριά εξαφανίζουν τη σιλουέτα τους.

6. Αντιθέσεις και μονοχρωμία: Οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις στο ντύσιμο, όπως τα ανοιχτόχρωμα ρούχα πάνω και τα σκούρα κάτω δημιουργούν μια αίσθηση διαχωρισμού του σώματος, γεγονός που τονίζει το ύψος. Αν είστε μικροκαμωμένες επιλέξετε μονόχρωμα σύνολα που μακραίνουν τη σιλουέτα και κυρίως σκούρων αποχρώσεων, αφού τα ανοιχτά χρώματα έχουν την τάση να είναι πιο "ογκώδη".

7. Jeans και Μπλουζάκια: Τα crop tops είναι τα ιδανικά μπλουζάκια για τις μικρόσωμες κοπέλες, ειδικά αν συνδυαστούν με ψηλόμεσα jeans. Διαφορετικά μπορείτε να τα βάλετε και με ψηλόμεσες φούστες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
9 / position1: 397 / position2: 621
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb