ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Το πρωινό smoothie της Kourtney Kardashian που θα σας δώσει φτερά

Χαμηλό σε θερμίδες, με υπέροχη γεύση, θα σας δώσει ενέργεια για όλη την ημέρα

Το πρωινό smoothie της Kourtney Kardashian που θα σας δώσει φτερά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπορεί η Khloe να έχει τους κρυμμένους άσους της γυμναστικής στο μανίκι της και η Kylie να έχει κλείσει τη συνεργασία της με την γνωστή εταιρεία αθλητικών ειδών Puma, η πιο υγιεινίστρια της οικογένειας Kardashian όμως είναι γνωστό της πάσης ότι είναι η Kourtney.

Η ίδια δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξη της στο Cosmopolitan ότι τρέφεται μόνο με φυσικά προϊόντα και φροντίζει το ίδιο να κάνουν και τα παιδιά της. Επιπλέον στο σπίτι της όλοι ακολουθούν διατροφή που δεν περιέχει γλουτένη, αλλά παραδέχεται ότι που και που κάνει μερικές εξαιρέσεις και αφήνει τα παιδιά να επιλέγουν μόνα τους τι θέλουν να φάνε.

Η Kourtney όμως, έχει και μια εκπληκτική συνταγή για πρωινό smoothie, το οποίο βασίζεται στο αβοκάντο και έχει μπανάνα, σπανάκι και γάλα αμυγδάλου. Είναι χαμηλό σε λιπαρά, απλό και γλυκό, σύμφωνα με την ίδια.

Και μπορεί να προσέχει την διατροφή της πολύ, όμως δεν έχει εμμονή με το σώμα της και θέλει να μην έχουν και τα παιδιά της, για αυτό και δεν χρησιμοποιεί ποτέ τη λέξη "χοντρός" μπροστά στην κόρη της. Η ίδια λέει ότι εφαρμόζει την άποψη που θέλει τις κόρες γυναικών που έχουν αυτοπεποίθηση με το σώμα τους να ακολουθούν ακριβώς την ίδια νοοτροπία, κάτι που τις κάνει να έχουν και μικρότερη τάση για την ανάπτυξη διατροφικών διαταραχών. Είναι εντάξει με το κορμί της, αλλά αν προσέξει κάτι επάνω της που δεν της αρέσει, απλώς αλλάζει ρούχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
3 / position1: 285 / position2: 848
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb