ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

5 σημάδια που θα σας δείξουν αν έχετε ξεπεράσει τον/την πρώην σας

Γιατί μπορεί να νομίζετε ότι έχετε προχωρήσει, όμως κάποιες πράξεις σας προδίδουν!

5 σημάδια που θα σας δείξουν αν έχετε ξεπεράσει τον/την πρώην σας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είτε το έτερον σας ήμισυ σας άφησε στα κρύα του λουτρού, είτε η απόφαση του χωρισμού σας ήταν κοινή, η λήξη μιας σχέσης είναι συνήθως μια δύσκολη υπόθεση. Κάποιες φορές μάλιστα μπορεί να υπάρχουν ακόμα συναισθήματα ανάμεσα στο ζευγάρι και οι δυο τους να ζορίστηκαν πολύ για να πάρουν αυτήν την απόφαση, όμως μετά από πολύ σκέψη κατέληξαν ότι αυτό ήταν το πιο σωστό.

Ευτυχώς όμως, όσο ο χρόνος περνάει τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα και ο χαμένος εραστής ξεπερνιέται. Ή μήπως και όχι τελικά; Διαβάστε παρακάτω 5 σημάδια που δείχνουν αν όντως έχετε αφήσει τον πρώην σύντροφο σας στο παρελθόν.

1. Αν συγκρίνετε το νέο πρόσωπο που βγαίνετε με τον πρώην σας, σε όλα τα επίπεδα, τότε μάλλον δεν σας έχει φύγει από το μυαλό. Για να προχωρήσετε πραγματικά πρέπει να σταματήσετε να το κάνετε αυτό, αυτόματα σταματώντας τη σκέψη σας όταν ξεφεύγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

2. Το να μην κάνετε με το νέο σας σύντροφο πράγματα που κάνατε με τον προηγούμενο επειδή νιώθετε ότι μια δραστηριότητα που είχατε με εκείνον είναι "ιερή" και δεν θέλετε να την επαναλάβετε με το καινούργιο σας αμόρε, τότε λυπούμαστε αλλά είστε ακόμα κολλημένοι.

3. Αν εύχεστε ότι πράγματα που κάνετε με το νέο σας ταίρι, θα ήταν ωραίο να τα κάνετε και με το παλιό, σημαίνει ότι δεν έχετε αφήσει το παρελθόν να πάρει την θέση που πρέπει. Απομονωθείτε στις στιγμές και στον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας στο παρόν και σταματήστε τις υποθέσεις. Ότι έγινε έγινε και το θέμα λήγει εκεί.

4. Σε περίπτωση που ο τρόπος επικοινωνίας με την καινούργια σας αγάπη είναι ίδιος με εκείνον που είχατε με την προηγούμενη, τότε δεν έχετε προχωρήσει καθόλου. Στην καινούργια σας σχέση θα πρέπει να νιώθετε άνετα με το νέο είδος επικοινωνίας που έχετε δημιουργήσει και όχι να χρησιμοποιείτε το παλιό, αφού δεν απευθύνεστε στον ίδιο άνθρωπο.

5. Συζητάτε αρκετά για τον/την πρώην σας; Δυστυχώς δεν τους έχετε ξεπεράσει. Όταν κάποιος νέος έρωτας εμφανίζεται και σας ενδιαφέρει πραγματικά, τότε αυτομάτως οι συζητήσεις περί πρώην μειώνονται στο ελάχιστο ή παύουν να υπάρχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
6 / position1: 388 / position2: 983
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb