ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Οι λόγοι που οδηγούν το κάθε ζώδιο στον χωρισμό

Γιατί ο κάθε αστερισμός έχει την δική του προσωπικότητα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Οι λόγοι που οδηγούν το κάθε ζώδιο στον χωρισμό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο χωρισμός συνήθως δεν είναι μια ευχάριστη κατάσταση, καθώς προκαλεί νεύρα, θυμό και πολύ στεναχώρια. Ειδικά αν είναι πολύ άσχημος ή απότομος τότε τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Αν όμως ξέρετε τι δεν μπορείτε να αντέξετε σε έναν άνθρωπο εξ αρχής, δεν ξεκινάτε μαζί του σχέση και άρα δεν χρειάζεται και ποτέ να τον χωρίσετε. Για αυτό λοιπόν και σας συμβουλεύουμε να διαβάσετε το παρακάτω άρθρο, που αναφέρει λεπτομερώς τι δεν μπορεί να διαχειριστεί το κάθε ζώδιο σε έναν σύντροφο. Δώστε βάση και γλιτώστε από μελλοντικούς μπελάδες:

Κριός:
Δεν αντέχετε να κρέμεται ο σύντροφος σας από πάνω σας, ούτε να σας πνίγει, ακόμα και αν αυτό συμβαίνει από την πολύ αγάπη, αφού είστε πολύ ανεξάρτητα άτομα.

Ταύρος:
Αν κάποιος δεν σας σεβαστεί, τότε μάλλον δεν έχει θέση στην καρδιά σας. Η υπερηφάνεια σας είναι κάτι που δεν επιτρέπεται σε κανέναν να αγγίξει, ούτε και σε αυτούς που αγαπάτε.

Δίδυμος:
Είστε πολύ κοινωνικοί από τη φύση σας, οπότε πρέπει να έχετε ένα ταίρι που να μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την εξωστρέφεια σας. Ένας αντικοινωνικός σύντροφος είναι το χειρότερο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καρκίνος:
Δεν μπορείτε να είστε με κάποιον κρυψίνου, που θα σας κρατάει μυστικά και δεν θα είναι εντελώς ξεκάθαρος μαζί σας. Αν κάποιος δεν σας ανοιχτεί και δεν σας δώσει τη συναισθηματική κάλυψη που θέλετε, δεν θα είναι μαζί σας.

Λέων:
Θέλετε να είστε το επίκεντρο της προσοχής και σίγουρα δεν αντέχεται κάποιον που θα κλέβει από εσάς την παράσταση, αλλά και κάποιον που είναι ιδιαίτερα αφανής. Θέλετε έναν άνθρωπο με προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση, κάποιον που θα σας προκαλεί!

Παρθένος:
Μιας και είστε κολλημένοι με τους στόχους σας και τα όνειρα σας για επιτυχία και καριέρα, θέλετε έναν άνθρωπο που να κινείται στο ίδιο μήκος κύματος. Σε περίπτωση που ο σύντροφος σας είναι ένας παθητικός δέκτης των γεγονότων ή δεν έχει στόχους, τότε θα νιώθετε συνεχώς ότι η σχέση σας δεν είναι πλήρης.

Ζυγός:
Όχι στην αρνητικότητα. Είστε αισιόδοξοι άνθρωποι που πάντα έχουν θετική ενέργεια, οπότε ένας δραματικός ή πεσιμιστικός σύντροφος είναι το τελευταίο που θέλετε.

Σκορπιός:
Μπορείτε να αποδεχτείτε οποιοδήποτε ελάττωμα του συντρόφου σας, αλλά όχι το ψέμα. Ακόμα και το μικρότερο, μπορεί να σας κάνει να χάσετε αμέσως το ενδιαφέρον για το ταίρι σας.

Τοξότης:
Τρελαίνεστε για περιπέτεια και ψάχνετε συνέχεια πράγματα να κάνετε, έτσι αν μπλέξετε με κάποιον τεμπέλη/α, αφενός θα βαρεθείτε και αφετέρου θα συνεχίσετε τις δραστηριότητες σας, χωρίς το ταίρι σας μαζί.

Αιγόκερως:
Ένας ανεύθυνος σύντροφος ή κάποιος που να μην ξέρει τι θέλει και τι του γίνεται, είναι το χειρότερο που μπορεί να σας τύχει. Μιας και εσείς φροντίζετε πάντα τους άλλους γύρω σας, θέλετε να λάβετε το ίδιο ενδιαφέρον.

Υδροχόος:
Είστε πολύ ονειροπόλοι για να είστε με κάποιον ορθολογιστή. Πως θα μιλήσετε μαζί του για τις εκκεντρικές ιδέες σας; Χρειάζεστε κάποιον που θα ονειρεύεται μαζί σας και θα σας υποστηρίζει στις τρέλες σας.

Ιχθείς:
Είστε πολύ ευαίσθητοι και συναισθηματικοί και δεν πρόκειται να τα βρείτε με κάποιον που δεν μοιράζεται αυτά τα χαρακτηριστικά μαζί σας. Ένας αναίσθητος και εγωιστής σύντροφος θα είναι το χειρότερο σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
11 / position1: 746 / position2: 1178
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb