Δισκάδικο σε ταράτσα και άλλες 6 μοναδικές περιπτώσεις βινυλίου στην Ελλάδα

Βινύλια, πικάπ και μουσική

Δισκάδικο σε ταράτσα και άλλες 6 μοναδικές περιπτώσεις βινυλίου στην Ελλάδα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποιοι ζουν τις μέρες τους γεμάτες νότες! Δείτε μερικά από τα πιο ιδιαίτερα δισκοπωλεία της Ελλάδας, άλλοτε λόγω ιστορίας και άλλοτε λόγω διακόσμησης και τοποθεσίας. Προτείνετέ μας και εσείς!

Δισκοπωλείο Αεράκης , Κρήτη

Ένα δισκοπωλείο που εκεί εδρεύει και εκδοτικός οίκος, και μουσικό εργαστήρι και μουσική σκηνή. Στόχος να προτείνει συνεχώς νέες παραγωγές κυρίως από το χώρο της κρητικής παράδοσης καθώς και άλλων ειδών μουσικής του κόσμου.

Vinyl Salvation, Θεσσαλονίκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ένα διαφορετικό δισκοπωλείο. Σε όροφο με ταράτσα και τέλεια θέα στην πόλη. Αν μπεις στο Vinyl Salvation θα ξεχαστείς ανάμεσα σε χιλιάδες δίσκους. Θα σε κεράσουν και καφέ, θα ακούσεις live dj sets και θα γνωρίσεις κόσμο!

Music Machine, Αθήνα 

Ειδικεύεται σε όλα τα είδη της ροκ, τζαζ, λάτιν, μπλουζ, και έχει έντονα χρώματα στους τοίχους και πολλές αφίσες σε κάδρα. Εκεί έχει πάει και η Lady Gaga!

Το πικάπ, Θεσσαλονίκη

Και καφέ και δισκοπωλείο και μαγαζί με ρούχα. Η αισθητική του χώρου συνδυάζει ποπ, βίνταζ, τρόπικαλ και μίνιμαλ στοιχεία. 

Ξυλούρης, Αθήνα

Βινύλια της παραδοσιακής μουσικής καθώς και της ποιοτικής ελληνικής μουσικής αλλά και πολλά είδη δώρων.

Intris Center, Βόλος

Ένας αυθεντικός ροκάς μετέτρεψε το μαγαζί του στο Βόλο σε μουσείο βινυλίου! Ο ιδιοκτήτης, Αλέξανδρος Παπαδόπουλος τονίζει ότι από το 1978 εμπλουτίζει τη συλλογή του, η οποία σήμερα έχει 20.000 θέματα!

Grendel, Κομοτηνή

Εδώ μόνο metal μουσική! Το δεκαεπτάλεπτο κομμάτι των Marillion “Grendel” χάρισε το όνομα του στο πρώτο metal δισκάδικο στην πόλη της Κομοτηνής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
11 / position1: 528 / position2: 837
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb