ΑΦΙΕΡΩΜΑ: NΥΧΙΑ 💅 ΝΥΧΙΑ

Πώς μπορούν να μεγαλώσουν τα νύχια σας πιο γρήγορα

Εύκολα και γρήγορα, χωρίς τεχνητά μέσα

Πώς μπορούν να μεγαλώσουν τα νύχια σας πιο γρήγορα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θέλετε να έχετε μακρύτερα νύχια, αλλά ποτέ δεν μπορείτε να τα φτάσετε στο κατάλληλο μήκος, επειδή είναι αδύναμα; Φυσικά και το να βάλετε τεχνητά νύχια θα ταλαιπωρήσει τα φυσικά σας νύχια ακόμα περισσότερο, γι' αυτό παρακάτω ακολουθούν δύο εύκολοι και απλοί τρόποι που μπορούν να κάνουν με φυσικά υλικά τα νύχια σας να αναπτύσσονται πιο γρήγορα, αλλά και πιο σωστά. Δοκιμάστε τους και δεν θα χάσετε!

Λάδι καρύδας
Περιέχει θρεπτικά συστατικά, που θα διατηρήσουν ενυδατωμένα και δυνατά τόσο τα νύχια, όσο και την επιδερμίδα γύρω και κάτω από αυτά. Απλώστε λίγο έλαιο στα νύχια και τα πετσάκια σας, κάντε ένα απαλό μασάζ για 5 λεπτά και είστε έτοιμες! Ακολουθήστε αυτό το πρόγραμμα καθημερινά και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

Βιοτίνη
Αυτός ο τρόπος αφορά καθαρά τη διατροφή σας, η οποία καθορίζει το πόσο δυνατά νύχια έχετε. Η βιοτίνη, ή αλλιώς βιταμίνη Η, κάνει θαύματα όσον αφορά την ανάπτυξη όχι μόνο των νυχιών, αλλά και των μαλλιών, ενώ συμβάλλει και στην καλύτερη όψη της επιδερμίδας. Εντάξτε λοιπόν στη διατροφή σας φαγητά πλούσια σε αυτήν τη βιταμίνη, όπως είναι τα αυγά, τα δημητριακά ολικής άλεσης, το αγγούρι, το γάλα, η σόγια, οι φράουλες, οι φακές, η βρώμη και τα καρύδια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 402 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb