ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή η εβδομάδα είναι ιδανική για να επικεντρωθείς στους στόχους σου. Αναλύστε τις προτεραιότητές σου και θέσε ένα σχέδιο δράσης. Με λίγη οργάνωση, μπορείς να επιτύχεις πολλά αυτή την εβδομάδα.

Ταύρος

Αυτή η εβδομάδα είναι καλή για κοινωνικές δραστηριότητες και για να απολαύσεις την παρέα των φίλων και την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Μη διστάζεις να κάνεις νέες γνωριμίες ή να επισκεφθείς κοινωνικά μέρη.

Δίδυμοι

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, μην αφήσετε άλλους ανθρώπους να σας κρατήσουν πίσω. Ακόμα κι αν τους αγαπάτε, μπορεί να μην είναι αυτό που χρειάζεστε αυτή τη στιγμή. Αν σας κάνουν να χάσετε σημαντικές ευκαιρίες ή προσπαθούν να σας πείσουν να συρρικνωθείτε, φύγετε. Γιατί σας αξίζει να λάμψετε.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, να θυμάστε ότι ποτέ δεν είναι αργά. Δε χάσατε την ευκαιρία σας, μόνο και μόνο επειδή είστε μεγαλύτεροι τώρα. Μπορείτε ακόμα να το κάνετε, οπότε μην εγκαταλείπετε τα πιο τρελά όνειρά σας. Μη μετανιώνετε που έπρεπε να είχατε κάνει κάτι χθες, ενώ μπορείτε να το κάνετε ακόμα κι αύριο. Ή κάντε το τώρα. Τώρα αμέσως.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να εγκαταλείψει πράγματα και ανθρώπους που δεν σας κάνουν καλό. Πρέπει να σταματήσετε να σκέφτεστε το να τα παρατάτε σαν κάτι κακό. Μπορεί να είναι η καλύτερη δυνατή κίνηση υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Γι' αυτό, παρακαλώ, μην συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνατε από πείσμα. Αν είναι ώρα να προχωρήσετε, προχωρήστε.

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, κάντε ένα διάλειμμα από το συνηθισμένο σας πρόγραμμα. Κάντε κάτι διασκεδαστικό. Κάτι νέο. Κάτι που συνήθως δε θα επιτρέπατε στον εαυτό σας επειδή είστε τόσο συγκεντρωμένοι στο να τα κάνετε όλα σε χρόνο ρεκόρ. Δε χρειάζεται να τα καταφέρετε όλα τώρα. Μπορείτε να ξεκουραστείτε πρώτα.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, να είστε χωρίς απολογίες ο εαυτός σας. Δεν έχει σημασία αν οι άλλοι αποτυγχάνουν να σας αποδεχτούν, αν σας κρίνουν, αν σας κάνουν να νιώθετε μικρός. Οι απόψεις τους δεν σημαίνουν τίποτα. Θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένοι όταν ζείτε ως ο αυθεντικός σας εαυτός από ό,τι αν θα συνεχίζατε να φοράτε μάσκα όποτε βρίσκεστε δημόσια.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, μην τα παρατάτε το δευτερόλεπτο που θα σας πέσει κάποιο εμπόδιο. Δεν είναι σημάδι ότι δεν πρέπει να κάνετε τον κόπο να προσπαθήσετε. Θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι ότι πρέπει να εργαστείτε σκληρότερα. Εξετάστε κάθε επιλογή. Βρείτε έναν τρόπο να τα βγάλετε πέρα από αυτό το ανώμαλο έδαφος και να αποκτήσετε ούτως ή άλλως αυτό που θέλετε. Αυτό δεν είναι το τέλος. Είναι μόνο ένα μέρος του ταξιδιού.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, προσπαθήστε να μην ανησυχείτε για πράγματα που δεν ελέγχετε. Σχεδιάστε για διαφορετικά σενάρια όσο καλύτερα μπορείτε, αλλά αποδεχτείτε ότι δεν έχετε τον απόλυτο έλεγχο της κατάστασης. Το μόνο που έχετε τον έλεγχο είναι οι δικές σας πράξεις.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, μην πιέζετε φιλίες και σχέσεις. Εάν το άλλο άτομο δεν κάνει καμία δουλειά, δεν μπορείτε να το αποζημιώσετε. Χρειάζεστε δύο άτομα για κάθε είδους σχέση για να δουλέψετε. Εάν δε θέλουν να καταβάλουν προσπάθεια, τότε δεν πρέπει ούτε εσείς. Αξίζετε να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, σταματήστε να αγχώνεστε τόσο πολύ για το παρελθόν. Δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτό που έχει ήδη συμβεί. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να αναπτυχθείτε από την εμπειρία και να στοχεύσετε να τα πάτε καλύτερα αύριο. Ή ακόμα καλύτερα, εστιάστε στο παρόν, στη στιγμή που έχετε μπροστά σας.

Ιχθύς

Αυτή την εβδομάδα, αγνοήστε αυτό που σας λέει η καρδιά σας και ακούστε το κεφάλι σας. Κάντε αυτό που είναι καλύτερο για τον εαυτό σας, όχι αυτό που μπαίνετε στον πειρασμό να κάνετε για να ευχαριστήσετε τους άλλους. Ζήστε λίγο πιο εγωιστικά από το κανονικό. Κάντε ό,τι έχει περισσότερο νόημα για εσάς μακροπρόθεσμα γιατί έτσι!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
21 / position1: 26 / position2: 620
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb