Πωλείται η ιστορική γαλλική βίλα που κάποτε φιλοξένησε την Grace Kelly

Με το όνομα Les Moulins du Villars, το ανακτορικό ακίνητο έλαβε τιμή εκίνησης 4 εκατομμυρίων δολαρίων.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Πωλείται η ιστορική γαλλική βίλα που κάποτε φιλοξένησε την Grace Kelly
collage

Μια γαλλική βίλα κοντά στη Νίκαια, όπου η Grace Kelly η αείμνηστη πριγκίπισσα του Μονακό, συνήθιζε να κάνει τις διακοπές της, είναι προς πώληση. Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το ανακτορικό ακίνητο κυκλοφορεί στην αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με το όνομα Les Moulins du Villars, η κατοικία Provence-Alpes Cote d'Azur εισήχθη στις λίστες των μεσιτικών για το  τεράστιο ποσό 12,5 εκατομμυρίων δολαρίων τον Αύγουστο του 2023.

Αφού απέτυχε να βρει αγοραστή, το οίκημα είναι τώρα ξανά προς πώληση έξι μήνες αργότερα με... έκπτωση 7,95 € εκατομμύρια (ή περίπου 8,5 εκατομμύρια δολάρια).

Το ίδιο το σπίτι, το οποίο χτίστηκε αρχικά τον 14ο αιώνα ως ελαιοτριβείο και αλευρόμυλος, έχει μεταμορφωθεί πλήρως με τα χρόνια από τότε.

Ανακαινίστηκε τη δεκαετία του '70 από τον κόμη Jean Fernand Joseph Gouin de Roumilly και ξαναχτίστηκε πλήρως πριν από μια δεκαετία, το 2012. Το 1980, η πριγκίπισσα Grace αναφέρθηκε ότι σύχναζε στο ακίνητο με την κόρη της, την πριγκίπισσα Caroline. Η στάρλετ του Χόλιγουντ πέθανε αργότερα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το 1982.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 227 / position2: 727
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb