Κάντε μια `μικρή αλλαγή` μαζί με την Chiquita με τα limited‑edition ροζ αυτοκόλλητα

Η Chiquita ενώνει και πάλι τις δυνάμεις της με το «Αλμα Ζωής» για τον Μήνα Ευαισθητοποίησης κατά του Καρκίνου του Μαστού

Δημοσίευση ΟΚΤ 09, 2023
Κάντε μια `μικρή αλλαγή` μαζί με την Chiquita με τα limited‑edition ροζ αυτοκόλλητα

Για έβδομη συνεχή χρονιά, η Chiquita χρωματίζει το εμβληματικό της Μπλε Αυτοκόλλητο για να τιμήσει τον Παγκόσμιο Μήνα Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο Ροζ Αυτοκόλλητο, που είναι φτιαγμένο για να ταιριάζει με τη Ροζ Κορδέλα, ένα διεθνές σύμβολο για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, θα κοσμεί 200 εκατομμύρια γευστικές κίτρινες μπανάνες της Chiquita σε όλο τον κόσμο. Αυτή η μικρή αλλαγή, που έγινε σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», έχει ως στόχο να βοηθήσει να εμπνεύσει τις γυναίκες να κάνουν τη μεγάλη διαφορά ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής και προγραμματίζοντας τακτικές εξετάσεις μαστογραφίας.

Ο γυναικείος καρκίνος του μαστού είναι ένας από τους πιο συχνά διαγνωσμένους καρκίνους παγκοσμίως. Η Miss Chiquita χρωματίζει το εικονικό Μπλε Αυτοκόλλητο Ροζ και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα υποστήριξης σε όλους όσους πλήττονται από τον καρκίνο του μαστού. Επιπλέον, η Miss Chiquita θα εμφανίζεται στο Social Media περιεχόμενο της φετινής Pink Sticker καμπάνιας, σε μια πόζα κάνοντας αυτοεξέταση του μαστού δίνοντας το παράδειγμα και αλλάζοντας την εικονική της πόζα για λίγο καιρό.

Αυτή η μικρή πράξη υποστήριξης στο πλαίσιο της Pink Ribbon καμπάνιας μπορεί τελικά να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Καθ' όλη τη διάρκεια του Οκτωβρίου, αλλά και αργότερα, η Chiquita ενθαρρύνει τις γυναίκες να κάνουν μικρές αλλαγές στη ζωή τους, συμπεριλαμβανομένης της ενημέρωσης για την υγεία και της ευαισθητοποίησής τους, για να τις βοηθήσει να ζήσουν έναν ολιστικά υγιεινό τρόπο ζωής. Αυτό περιλαμβάνει τη συζήτηση με το γιατρό σας για το ποιες εξετάσεις μπορεί να χρειάζεστε και την οργάνωση ενός προγράμματος διαγνωστικών εξετάσεων προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας. Οι καθημερινές συνήθειες και το ιατρικό ιστορικό της οικογένειας είναι επίσης σημαντικά θέματα που πρέπει να συζητήσετε με τον γιατρό σας, καθώς οι παράγοντες αυτοί μπορεί να θέσουν εσάς ή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο σε υψηλότερο κίνδυνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Κάθε χρόνο, ο καρκίνος του μαστού πλήττει τις γυναίκες και τις οικογένειές τους σε όλο τον κόσμο, γι' αυτό και η Chiquita είναι υπερήφανη που γι’άλλη μια φορά δηλώνει την υποστήριξή της και συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση. Η πρωτοβουλία μας Behind the Blue Sticker δίνει μεγάλη έμφαση στην ενδυνάμωση των γυναικών, γεγονός που καθιστά τη συνεργασία μας με τo «Άλμα Ζωής» τόσο σημαντική και παράλληλα αυτονόητη. Μέσω της Pink Sticker πρωτοβουλίας, είμαστε σε θέση να προωθήσουμε την πρόληψη και τη θεραπεία, υποστηρίζοντας παράλληλα όσους πλήττονται από τον καρκίνο του μαστού». δήλωσε η Tina Varjabedian, Global Communications Manager της Chiquita.

Εκατομμύρια άνθρωποι έχουν αναβάλει κρίσιμες εξετάσεις υγείας τα τελευταία χρόνια, προκαλώντας ολοένα και μεγαλύτερες ανησυχίες στους επαγγελματίες υγείας. Η απουσία αυτών των απαραίτητων ιατρικών ραντεβού αυξάνει τον κίνδυνο σοβαρών προβλημάτων υγείας, καθώς η έγκαιρη ανίχνευση μπορεί να μειώσει σημαντικά τις δυνητικά απειλητικές για τη ζωή συνέπειες. Ανταποκρινόμενη σ’αυτή την επείγουσα κατάσταση, η Chiquita έχει συνάψει συνεργασίες με διακεκριμένους παγκόσμιους οργανισμούς υγείας, συμπεριλαμβανομένου του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής», για να ενισχύσει τη σημασία των ετήσιων προληπτικών εξετάσεων του μαστού για την έγκαιρη ανίχνευση, παράλληλα με την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής και διατροφικών συνηθειών, ιδίως για τις γυναίκες.

Στο πλαίσιο της ετήσιας καμπάνιας, η Chiquita συνεργάστηκε με το «Άλμα Ζωής» και δημιούργησε έξι νόστιμες συνταγές, όπως το τοστ ολικής άλεσης με μπανάνα Chiquita και βούτυρο αμυγδάλου, τη σαλάτα με μπανάνα Chiquita και αβοκάντο, τα κεκάκια βρώμης με ρικότα, σοκολάτα και μπανάνες Chiquita, το πικάντικο smoothie με μπανάνα Chiquita και κακάο, τα pancakes με μαύρη σοκολάτα και μπανάνες Chiquita και τη σαλάτα κοτόπουλου με μπανάνα Chiquita. Κάθε συνταγή πληροί τις διατροφικές οδηγίες από το «Άλμα Ζωής» και έχει ως στόχο να διδάξει στους καταναλωτές πώς να διατηρούν μια ισορροπημένη διατροφή, η οποία συμβαδίζει με τη διατήρηση της συνολικής υγείας και ευεξίας.

Top of Form

Για νόστιμες συνταγές και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ροζ Αυτοκόλλητο της Chiquita, επισκεφθείτε τη διεύθυνση Pink Prevention | Chiquita.

 

Σχετικά με την Chiquita Brands International

H Chiquita αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία φρούτων που δεσμεύεται να παρέχει σε καταναλωτές και πελάτες σε σχεδόν 70 χώρες σε όλο τον κόσμο την υψηλότερη ποιότητα φρούτων και εξυπηρέτησης καθιστώντας την Chiquita την πρώτη σε προτίμηση μπανάνα. Για περισσότερα από 150  χρόνια, η Chiquita παράγει εκπληκτικά γευστικές και ανώτερης ποιότητας μπανάνες. Η εταιρεία δημιουργεί θετικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες υπό την πρωτοβουλία «Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο». Το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita αποτελεί απόδειξη για φρούτα υψηλής ποιότητας, καθώς επίσης και για την ακλόνητη δέσμευση για βιώσιμη καλλιέργεια και βιοποικιλότητα, αλλά και για τη φροντίδα των κοινοτήτων στις οποίες βρίσκονται οι φάρμες μπανάνας. Οι πεντανόστιμες και βολικές μπανάνες Chiquita είναι άπαχες, δεν έχουν χοληστερίνη και αποτελούν μια εξαιρετική πηγή καλίου, φυτικών ινών και βιταμίνης Β6. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: https://www.chiquita.gr/

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
9 / position1: 1136 / position2: 1995
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb