Πότε δεν είναι αργά για coming out: Μετά από 37 χρόνια γάμου με άντρα, ζει τον έpωτα της με γυναίκα

«Με είχε αγκαλιάσει χίλιες φορές, αλλά κάτι έκανε κλικ, σαν ένα ηλεκτρικό φορτίο».

Δημοσίευση ΙΟΥΝ 18, 2023
Πότε δεν είναι αργά για coming out: Μετά από 37 χρόνια γάμου με άντρα, ζει τον έpωτα της με γυναίκα

Σε ηλικία 64 ετών, όλα όσα πίστευε ότι ήξερε η Λιζ Χίλιαρντ για το ποια ήταν διαλύθηκαν σε μια στιγμή. Η Λιζ, που ζει στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας, περνούσε μια ταραχώδη περίοδο στη ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο επί 37 χρόνα γάμος της έφτανε στο τέλος του. Η ίδια και ο σύζυγός της είχαν αποφασίσει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους και εκείνη βρισκόταν στη διαδικασία να γράψει ένα βιβλίο.

Καθώς περνούσε ο καιρός, η Λιζ βρήκε τον εαυτό της να ακουμπάει όλο και περισσότερο στη Λι, την διευθύντρια προπόνησης στην εταιρεία γυμναστικής της Hilliard Studio Method. Η φιλία τους άνθιζε.

Στη μέση μιας δύσκολης μέρας στη δουλειά, η Λη πήρε την Λιζ αγκαλιά και της είπε ότι μπορεί να βασιστεί πάνω της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Με είχε αγκαλιάσει χίλιες φορές, αλλά κάτι έκανε κλικ, σαν ένα ηλεκτρικό φορτίο», λέει η Λιζ, 69 ετών τώρα, στο PinkNews.

Η Λιζ περιγράφει αυτό που συνέβη ως «σωματικό σοκ». Ενστικτωδώς, απομακρύνθηκε, μη ξέροντας πώς να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που είχαν ξεπηδήσει από το πουθενά.

«Ακούγεται τόσο δραματικό και παράξενο, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι η αλήθεια. Είχα μια στιγμή που πήγα, «Θεέ μου, δεν είμαι πραγματικά ετεροφυλόφιλη. Είμαι ερωτευμένη Την αγαπώ».

Ήταν η πρώτη φορά στα 64 της χρόνια που ένιωθε έλξη για άλλη γυναίκα. Η Λη ήταν τότε 40 ετών, 24 χρόνια νεώτερή της και ήταν υπάλληλος της.

Εκείνο το βράδυ, η Λιζ και η Λι πήγαν για δείπνο πριν αποσυρθούν στον κήπο της Λιζ για μια συζήτηση.

«Της είπα: «Τι συνέβη σε μένα, δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά έχω αυτά τα συναισθήματα για σένα, και πρέπει ξεκάθαρα να αντιμετωπιστούν επειδή είσαι η καλύτερή μου φίλη και είμαι το αφεντικό σου. Και πρέπει είτε να βάλουμε τέλος σε αυτή τη συνεργασία είτε πρέπει απλώς να διερευνήσουμε τι συμβαίνει, αλλά αυτή τη στιγμή πρέπει να αντιμετωπιστεί».

«Έμεινε σιωπηλή για μια στιγμή και δεν είπε τίποτα, και μετά της είπα: «Το νιώθεις αυτό;» Και έσκυψε και είπε, «Ναι». Και σε εκείνο το σημείο ένιωθα ότι αν ακουμπούσε έστω το χέρι της, ο κόσμος θα εκραγεί, οπότε δεν το κάναμε».

Πεντέμισι χρόνια αργότερα, η Λιζ και η Λι είναι ακόμα μαζί και η σχέση τους συνέχισε να βαθαίνει και να μεγαλώνει.

«Αυτή είναι η πιο δημιουργική, όμορφη σχέση που είχα ποτέ. Αγαπούσα τον πρώην σύζυγό μου, αλλά ήταν μια τελείως διαφορετική σχέση. Υπάρχει απλώς κάποια ελευθερία που συμβαίνει όταν ανοίγεσαι στην αληθινή αγάπη, στο πραγματικό πάθος που δεν περίμενες ποτέ και μπορείς να το εξερευνήσεις μαζί».

«Ίσως να ήμουν απλώς λεσβία όλη την ώρα, δεν ξέρω!»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
12 / position1: 185 / position2: 629
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb