ENTERTAINMENT

Η Kourtney Kardashian έχει μετανιώσει οικτρά μια πλαστική επέμβαση. Ποια είναι;

Αν και πολλοί την κατηγορούν ότι έχει κάνει πάρα πολλές πλαστικές, έχει μετανιώσει μόνο μία!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η Kourtney Kardashian έχει μετανιώσει οικτρά μια πλαστική επέμβαση. Ποια είναι;
@kourtneykardash

Η οικογένεια Kardashian βρίσκεται στο επίκεντρο πολλών εικασιών για τις πλαστικές επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια. Αν και οι σταρ του ριάλιτι έχουν παραδεχτεί ότι έχουν κάνει κάποιες εικαστικές εργασίες, έχουν επίσης διαψεύσει σθεναρά πολλές από τις φήμες γύρω από τα μεταβαλλόμενα πρόσωπα και σώματά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Kourtney Kardashian έχει μάλιστα παραδεχτεί ότι μετανιώνει που έκανε πλαστική στο παρελθόν. Εν τω μεταξύ, η Kim Kardashian παραδέχτηκε ότι έχει κάνει μπότοξ, σύσφιξη αφαλού, μερικές θεραπείες σύσφιξης δέρματος και ενέσεις στους γλουτούς, ενώ η μικρότερη αδερφή τους, Kylie Jenner, διέψευσε ότι έχει κάνει ενέσεις στα χείλη και fillers, μετά από έντονη δημόσια αντίδραση.

Η Khloe Kardashian σημείωσε επίσης το ρεκόρ στις πλαστικές επεμβάσεις της, κάνοντας επέμβαση στη μύτη και καλλυντικές ενέσεις. Φυσικά, η μαμά Kris Jenner είχε επίσης το μερίδιο της σε επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής. "Μπότοξ και fillers και λέιζερ θεραπείες και τέτοια πράγματα. Έκανα δουλειά με το στήθος τη δεκαετία του '80 μετά από τέσσερα παιδιά επειδή κυριάρχησε η βαρύτητα", σημείωσε κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στο "Good Work" το 2015.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με όλες τις φήμες γύρω από τις Kardashians, είναι δύσκολο για τους θαυμαστές να ξέρουν τι να πιστέψουν. Ωστόσο, πολλοί συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι η Kourtney φαίνεται η πιο φυσική όταν πρόκειται για τα διάσημα πρόσωπα της οικογένειάς της (συνεχώς εξελισσόμενα....). Αρνήθηκε επίσης ότι έκανε οτιδήποτε άλλο εκτός από εμφυτεύματα στήθους όλα αυτά τα χρόνια, για το οποίο δεν είναι πλέον σίγουρη.

Η Kourtney μετανιώνει που έβαλε εμφυτεύματα στήθους

Με τα χρόνια, η οικογένεια των Kardashian ήταν πολύ ανοιχτή για τη ζωή τους, επιτρέποντας στους θαυμαστές να μπουν στα σπίτια τους χάρη στα τηλεοπτικά ριάλιτι τους. Από την πλευρά της, η Kourtney Kardashian μοιράστηκε τις σχέσεις της, τα παιδιά, τις επιχειρήσεις και την εκπληκτική της μεταμόρφωση με τις κάμερες, παράλληλα με τη συζήτηση για την αυξητική στήθους που έκανε στα 22 της. Δυστυχώς, το μετανιώνει τώρα.

"Είχα φτιάξει το στήθος μου, αλλά αν μπορούσα να επιστρέψω, δεν θα το έκανα. Ήμουν τόσο χαριτωμένη πριν", είπε η Kourtney στο Showbiz Spy το 2011. "Συνειδητοποίησα ότι ήμουν φτιαγμένη για να μοιάζω με έναν συγκεκριμένο τρόπο και σκέφτομαι να τα αφαιρέσω». Μια ολόκληρη δεκαετία αργότερα, ένας θαυμαστής στο Instagram κατηγόρησε την Kourtney ότι έκανε πολλές πλαστικές επεμβάσεις. "Η Kourtney έκανε πολλές πλαστικές επεμβάσεις!"

«Απλώς το έκανε με έναν εξαιρετικά φυσικό τρόπο που παρόλα αυτά βελτίωνε τα χαρακτηριστικά της αντί να τα παραμορφώνει», συνέχισε το σχόλιο. «Μπότοξ, επέμβαση στη μύτη, κάποιου είδους εμβόλιο για πισινό, ή bbl για να ξεκινήσω». Η Kourtney απάντησε: «Δεν υπάρχει καλύτερο κομπλιμέντο από ένα πολύ καλό για να είναι πραγματικό είδος κομπλιμέντου», προσθέτοντας, «Εμ, ευχαριστώ. Και μόλις ξεκινούσατε..». Αν και η ιδρυτής του Poosh μπορεί να μετανιώσει που έκανε πλαστική επέμβαση, σίγουρα δεν είναι η μόνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 149 / position2: 987
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb