ENTERTAINMENT

Αυτές είναι οι πλουσιότερες ποπ σταρ: Σε ποια θέση βρίσκεται Madonna, JLO και Rihanna

Αυτές είναι οι πλουσιότερες τραγουδίστριες για το 2023 σύμφωνα με την εκτιμώμενη καθαρή τους περιουσία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Αυτές είναι οι πλουσιότερες ποπ σταρ: Σε ποια θέση βρίσκεται Madonna, JLO και Rihanna

Υπάρχουν πολλοί, πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που έχουν υπέροχες φωνές. Υπάρχουν μόνο λίγοι, ωστόσο, που έχουν ένα εξαιρετικό ταλέντο που μπορεί να τους φέρει πολλά χρήματα. Αυτοί είναι οι πλουσιότεροι τραγουδιστές για το 2023 σύμφωνα με την εκτιμώμενη καθαρή τους περιουσία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Katy Perry (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 330 εκατομμύρια δολάρια)
Με πολλά βραβεία στο όνομά της, πολλές επιτυχίες, μια αυτοβιογραφική ταινία και κριτής του American Idol, πιθανότατα δεν μετανιώνει που εγκατέλειψε το εφηβικό της όνειρο να κάνει καριέρα στο γκόσπελ.

Mariah Carey (Εκτιμώμενη καθαρή αξία: 340 εκατομμύρια δολάρια)
Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η Mariah Carey έχει καθαρή περιουσία 340 εκατομμυρίων δολαρίων. Έκανε το μπαμ το 1990, όταν τα πρώτα πέντε σινγκλ της έγιναν νούμερο ένα επιτυχίες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Cher (Εκτιμώμενη καθαρή αξία: 360 εκατομμύρια δολάρια)
Σύμφωνα με τον Wealthy Gorilla, η τραγουδίστρια που έγινε είδωλο της μόδας Cher έχει καθαρή περιουσία 360 εκατομμυρίων δολαρίων. Ξεκίνησε την καριέρα της το 1964 όταν γνώρισε τον Sonny Bono.

Trisha Yearwood (Εκτιμώμενη καθαρή αξία: 400 εκατομμύρια δολάρια)
Η σούπερ σταρ της κάντρι Trisha Yearwood έχει πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και τρία βραβεία Grammy. Το ομότιτλο ντεμπούτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1991, με το επιτυχημένο κομμάτι "She's in Love with The Boy" που έφτασε στο νούμερο ένα στα τσαρτ Country.

Taylor Swift (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 400 εκατομμύρια δολάρια)
Η Taylor Swift, γνωστή ως «Blondie» στους μεγάλους Swifties, ξεκίνησε τη μουσική της καριέρα το 2006 αφού μετακόμισε στο Τενεσί. Η κυκλοφορία του άλμπουμ της, Fearless, το 2008 κέρδισε πολλά βραβεία. Από τότε, έχει μετατραπεί από μια αγαπημένη τραγουδίστρια της κάντρι σε μια απόλυτη ποπ σταρ, με πολλά Grammy και άλλα βραβεία.

Shania Twain (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 400 εκατομμύρια δολάρια)
Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, η καθαρή περιουσία της Shania Twain ανέρχεται στα 400 εκατομμύρια δολάρια. Η Καναδή τραγουδίστρια είναι η γυναίκα καλλιτέχνης με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της χώρας.

Jennifer Lopez (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 400 εκατομμύρια δολάρια)
Γνωστή τόσο πολύ για το τραγούδι, την υποκριτική της, την επανένωση με τον Ben Affleck ως Bennifer, έχει επίσης εκείνες τις στιλιστικές στιγμές που άλλαξαν τα πάντα. Συμπληρώνει το εισόδημά της με την συμμετοχή της σε σόου ταλέντων, αρώματα, καλλυντικά και τη δική της σειρά μόδας. 

Barbra Streisand (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 400 εκατομμύρια δολάρια)
Το Celebrity Net Worth υπολογίζει την περιουσία της Barbra Streisand σε 400 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την μια από τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σε μια καριέρα που εκτείνεται πάνω από μισό αιώνα, έχει κερδίσει δέκα Grammy, δύο Oscar, πέντε Emmy, ένα Tony, τέσσερα Peabody, το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας και πολλές άλλες διακρίσεις. 

Victoria Beckham (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 450 εκατομμύρια δολάρια)
Οι περισσότεροι άνθρωποι συμφωνούν ότι η Victoria Beckham δεν θα γινόταν ποτέ τραγουδίστρια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις μετά τη διάλυση των Spice Girls. Πώς έφτασε λοιπόν να έχει καθαρή αξία 450 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το Celebrity Net Worth; Λοιπόν, υπάρχουν τα ντοκιμαντέρ και τα ριάλιτι καθώς και δύο βιβλία μπεστ σέλερ. Ωστόσο, τα περισσότερα χρήματα της προέρχονται από την καριέρα της στον χώρο της μόδας.

Gloria Estefan (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 500 εκατομμύρια δολάρια)
Με το συγκρότημα της Miami Sound Machine, η Gloria Estefan ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της δεκαετίας του '80. Έχει γράψει δύο βιβλία για παιδιά, ένα εκ των οποίων έγινε μπεστ σέλερ. συνέγραψε επίσης ένα βιβλίο μαγειρικής. Είναι συνιδιοκτήτρια πολλών εστιατορίων και δύο ξενοδοχείων, έχει μερίδιο στους Miami Dolphins και εξακολουθεί να κάνει εμφανίσεις και να κερδίζει βραβεία. 

Beyoncé (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 500 εκατομμύρια δολάρια)
Η Beyoncé έχει διανύσει πολύ δρόμο από εκείνες τις πρώτες φορές που εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy. Το πρώην μέλος των Destiny’s Child έχει δουλέψει σκληρά για να γίνει Queen Bey, μία από τις πιο επιτυχημένες τραγουδίστριες στον κόσμο. Έχει επίσης ξεκινήσει πολλά επιχειρηματικά εγχειρήματα, συμπεριλαμβανομένων των δικών της σειρών μόδας και αρωμάτων. 

Dolly Parton (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 650 εκατομμύρια δολάρια)
Πώς το έκανε; Λοιπόν, έχουμε και λέμε, όλοι της οι δίσκοι έχουν σπάσει πολλά ρεκόρ επιτυχιών, έχει εννέα Grammy, τρία AMA και πολλά άλλα βραβεία, τα περισσότερα από 3.000 τραγούδια που έχει συνθέσει, υπάρχει η καριέρα υποκριτικής και η εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεόρασης. Υπάρχουν επίσης τα θεματικά πάρκα Dollywood. Ωστόσο, η τραγουδίστρια δεν ξέχασε ποτέ τις ρίζες της και είναι γνωστή ως ένας από τους πιο γενναιόδωρους εκατομμυριούχους στον κόσμο.

Celine Dion (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 800 εκατομμύρια δολάρια)
Σύμφωνα με τον Wealthy Gorilla, η Celine Dion έχει καθαρή περιουσία 800 εκατομμυρίων δολαρίων. Μόλις άρχισε να κυκλοφορεί αγγλόφωνα άλμπουμ, έγινε διεθνής σούπερ σταρ. Εκτός από τις πωλήσεις δίσκων, έχει βγάλει πολλά από τα χρήματά της από τις περιοδείες.

Madonna (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 850 εκατομμύρια δολάρια)
Μια από τις πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έσκασε σαν πυροτέχνημα στη σκηνή τη δεκαετία του '80 και από τότε κυριαρχεί στα ποπ τσαρτ. Το Guinness World Records την αποκαλεί ως τη γυναίκα καλλιτέχνη με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών. 

Rihanna (Εκτιμώμενη καθαρή περιουσία: 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια)
Η Rihanna είναι η πλουσιότερη γυναίκα μουσικός στον κόσμο. Όχι μόνο είναι από τους πιο famous και εμπορικά επιτυχημένους μουσικούς στον κόσμο σήμερα, αλλά ένα μεγάλο μέρος της καθαρής της αξίας αποδίδεται στην απίστευτα τεράστια σειρά Fenty Beauty και στη σειρά εσωρούχων Savage X Fenty. Σύμφωνα με το Celebrity Net Worth, σε ένα δεδομένο έτος, η Rihanna κερδίζει περίπου 40 έως 80 εκατομμύρια δολάρια από την επεκτεινόμενη αυτοκρατορία της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
27 / position1: 291 / position2: 717
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb