Τι Street Food τύπος είσαι;

Το Thessaloniki Street Food Festival επιστρέφει την Πέμπτη 25 Μαΐου στον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ και εμείς θέλουμε να ταυτιστείς με τους παρακάτω τύπους ανθρώπων!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΙ 21, 2023
Τι Street Food τύπος είσαι;

Το #TSFF2023 αποτελεί τη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα και τόπος συνάντησης όλων των foodies για 4 ημέρες! Η SoulFood Thessaloniki έχει φροντίσει προς τέρψη του κοινού να υπάρχουν περισσότερα από 25 Street Food booths και γωνιές με εντυπωσιακά Food Trucks, συνοδευόμενα από 2 φαντασμαγορικά Music Stages και 5 rest areas. Σπάνιες συνταγές, επίσημες πρώτες εμφανίσεις αλλά και κλασικές αγαπημένες streetfoodιές, θα γεμίσουν με αρώματα όλη την πόλη στη μεγαλύτερη γιορτή φαγητού δρόμου στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περισσότερα από 30 περίπτερα Street food kiosks με ότι χρειάζεται για να χορτάσει το μάτι και ο ουρανίσκος, 2 stages με πολύ μουσική και εκpηκτικά live απο αγαπημένους καλλιτέχνες, 4 resting areas και πολλά installations, μετατρέπουν τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ σε μια μοναδική εμπειρία για όλους!

Εσύ τι τύπος Street Food είσαι; Έχουμε καταγράψει 4 διαφορετικούς τύπους ανθρώπων και θέλουμε να μας πεις με ποιον ταυτίζεσαι!

Ο «Να δοκιμάσω λίγο;»

Είναι αυτός που ενώ στην αρχή δηλώνει χορτάτος, μόλις η υπόλοιπη παρέα παραγγείλει φαγητό,  θέλει απλά να δοκιμάσει λίγο! Τώρα το πόσο λίγο και τι είναι το λίγο για τον καθένα είναι σχετικό! Αυτός ο τύπος ανθρώπου, καταλήγει να έχει δοκιμάσει από όλη την παρέα, συνήθως πάνω από τρεις φορές, άρα είναι σκασμένος στο φαγητό και... το ‘να δοκιμάσω λίγο’ έχει πλέον γίνει, ‘σας έφαγα το φαγητό σας και δεν πλήρωσα κάτι’... αλλά η πρόθεση μετράει! Λίγο από τον καθένα εννοούσε, πως κάνετε έτσι! 

Ο «Δεν τρώω κρέας»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι αυτός που θα τρέξει πρώτος στα food trucks για να ρωτήσει τι διαθέτουν από vegan ή vegetarian, αλλά και αυτός που κατακρίνει όλους εμάς που τρώμε κρέας και ίσως άθελά του να μας κάνει να νιώσουμε ενοχές... και ας έφαγε τρεις φορές παραπάνω από εμάς…

Ο «Δεν πίνω αλκοόλ»

Ο τύπος που ακολουθεί πιστά ένα healthy lifestyle και το δείχνει με κάθε τρόπο! Έχει εκπληκτικά γυμνασμένο κορμί – το αξίζει με τόσες θυσίες που κάνει, εδώ που τα λέμε- και έρχεται στα food trucks μόνο για την παρέα, αφού ψάχνει κυρίως ανάλατα κοτόπουλα και φυσικά δεν πίνει ούτε μια γουλιά μπύρα.

Ο «Θέλω να τα δοκιμάσω όλα»

Η ζωή είναι μικρή και αυτός ο τύπος το γνωρίζει πολύ καλά και το εφαρμόζει στη πράξη. Προετοιμάζεται σκληρά πριν το Street Food Festival, αποφεύγοντας να φάει οτιδήποτε, προκειμένου να έχει κενό για να τα δοκιμάσει όλα. Πάει εκεί με το που ανοίγουν οι πόρτες, δοκιμάζει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, κάθεται αρκετές ώρες για να χωνέψει – εδώ μια σοδίτσα είναι απαραίτητη- και φυσικά περνάει εύκολα στο δεύτερο γύρο, για να αποκτήσει πιο ολοκληρωμένη άποψη από το κάθε φαγητό!

Ο «Γκουρμεδιάρης»

Η πιο ντελικάτη κατηγορία street fooder, όπως δηλώνει και το όνομα, είναι λάτρης του fine dining. Παραπονιέται για τα πλαστικά ποτήρια και τα χάρτινα πιάτα επειδή θέλει class, αλλά θέλει να δοκιμάσει βεβαίως και τις γεύσεις του festival (όχι που θα του ξέφευγαν). Στο τέλος βρίσκει φυσικά αυτό που θέλει, γιατί στο Thessaloniki Street Food Festival, ό,τι τύπος street food και αν είσαι, θα βρεις τα πάντα!

Μάθε τα πάντα για το φετινό φεστιβάλ εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
7 / position1: 299 / position2: 1036
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb