Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας

Buba Night Market: Το απόγευματινό party με άρωμα Ασίας που αξίζει να πας αυτήν την Κυριακή

Με είσοδο ελεύθερη στο Buba Bistrot Exotique
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΜΑΡ 16, 2023
Buba Night Market: Το απόγευματινό party με άρωμα Ασίας που αξίζει να πας αυτήν την Κυριακή

Στις 19 Μαρτίου το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της οδού Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά φιλοξενεί ένα ξεχωριστό, multi-layered, πολυσχιδές soiree! Η ομάδα του Buba Bistrot Exotique εμπνέεται από τα απογευματινά πάρτι των μεγαλύτερων μητροπόλεων του κόσμου από τη Νέα Υόρκη και το Παρίσι μέχρι την Κέιπ Τάουν και τις νυχτερινές αγορές της Μπανγκόκ και προσκαλεί τους Jiles & The Dreamer για ένα eclectic dj set!

Elevated ταϊλανδέζικο street food & buba signature cocktails, custom γλυκό από τη διάσημη Madame Fraise, ένα bazaar μόδας & ομορφιάς και ένα μυστηριακό Spiritual Space συνθέτουν το σκηνικό ενος “διαφορετικού” απογευματινού event! Join the Night Market!

Αναλυτικότερα

The Party

Με μουσικές που κινούνται αβίαστα αναμεσα σε melodic techno, cosmic & house beats ο Jiles, dj & δημιουργος του Street Outdoors & o The Dreamer, dj, εκδότης του Fluffer Everyday & founder των Neon Raum, Purple Night & Love Issues έρχονται στα decks του Buba!

Street Food

Ανακάλυψε τα κλασικά πιάτα του Buba σε elevated street food εκτελέσεις και τα Buba signature cocktails σε προνομιακές τιμές!

One-of-a-kind Dessert by Madame Fraise

Το μεγαλύτερο pastry success story, εν είδει ghost kitchen, των τελευταίων χρόνων ετοιμάζει ένα custom thai inspired dessert αποκλειστικά για το Buba Night Market!

Fashion & Beauty Bazaar

Μια dream team απο influencers καθώς και άλλα μέλη του community της Κηφισιάς διαθέτουν κομμάτια από τις συλλογές τους απο επώνυμα brands σε σουπερ χαμηλές τιμές από 5€! Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλοζωικές οργανώσεις.

Spiritual Space

Στο Buba Upstairs, το χαρακτηριστικό πατάρι με τα δεκαδες ταιλανδεζικα φαναράκια στην οροφή, οι επισκέπτες θα μπορούν να βιώσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία από επαγγελματίες παραδοσιακών πανάρχαιων μεθόδων προβλέψεων με κάρτες taro & αστροσοφία, σε μία μυστηριακή ατμόσφαιρα!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Συμμετέχοντες

Music

Jiles

The Dreamer

Dessert

Madame Fraise

Βazaar

Μαλαματένια Παλατσίδη, content creator/influencer

Κάτια Δέδε, μοντέλό/influencer

Κωνσταντίνος Τζάχας, content creator/influencer

Ευαγγελία Αλπίδου, content creator/influencer

Nαταλία Αρσενικού, content creator/influencer

Spiritual Space

Penny Adamopoulos, founder of SynDemiurgia

Wildwood Tarot & Αστροσοφία

Kassi Kai, www.kassiekai.com
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb