ΖΩΔΙΑ ΗΜΕΡΑΣ

Τα τρία ζώδια που αυτό το ΣΚ θα κάνουν το καλύτερο σeξ της ζωής τους

Τα τυχερά των ημερών
AstroGirl
Τα τρία ζώδια που αυτό το ΣΚ θα κάνουν το καλύτερο σeξ της ζωής τους
Φωτογραφία από Tan Danh

Αυτό το Σαββατοκύριακο, αν έχετε ταίρι, ετοιμάστε σκηνικό και χαρείτε τον έρωτά σας. Αν δεν έχετε, φροντίστε να βρείτε, αν δεν βρείτε φροντίστε να φλερτάρετε μέχρι τελικής πτώσεως!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το Σαββατοκύριακο το σύμπαν θα βοηθήσει να μπείτε σε ερωτική τροχιά - μπορεί όχι μόνο να σας φουντώσει τα συναισθήματά σας, αλλά μπορεί να προκαλέσει αύξηση της σeξουαλικής επιθυμίας, οπότε φροντίστε να βρείτε κάποιον να σας γεμίσει με φιλιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είναι βέβαιο ότι θα αισθάνεστε φλογεροί, ενισχυμένοι και αυθόρμητοι, πράγμα που σημαίνει ότι όποιος βρεθεί στο δρόμο σας θα είναι τυχερός! Αυτές οι μέρες ρίχνουν φως σε συναισθήματα που έχουν κρυφτεί κάτω από το χαλί και κάνουν τη συμπεριφορά σας απρόβλεπτη. Ευτυχώς για τις δραστηριότητες στην κρεβατοκάμαρα, η λαγνεία και η σeξουαλική επιθυμία θα είναι στα φόρτε τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα Τοξοτάκια θα αισθάνονται πιο τολμηρά οπότε πολύ πιθανό να ορμήξουν στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει! Τα συναισθήματά σας είναι βέβαιο ότι θα αυξάνονται, με αποτέλεσμα οι σeξουαλικές συναντήσεις να γίνουν πιο έντονες από ό,τι είναι συνήθως οπότε το πιάσατε το μήνυμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
5 / position1: 26 / position2: 312
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb