ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Βρες τον ωροσκόπο σου και διάβασε το πιο έντονο χαρακτηριστικό σου

Πώς να βρείτε τον ωροσκόπο σας και έπειτα να δείτε χαρακτηριστικά
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Βρες τον ωροσκόπο σου και διάβασε το πιο έντονο χαρακτηριστικό σου

Οι περισσότεροι από εμάς γνωρίζουμε τα ζώδια μας αλλά και αυτά των φίλων μας που ονομάζονται ζώδια του ήλιου, αλλά όλοι ξέρουμε πως είναι εξίσου σημαντικός ο ωροσκόπος μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε τον ωροσκόπο σας εδώ

ΚΡΙΟΣ

Είστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Θα μαλώσετε για οτιδήποτε, ακόμα και για το αν όντως μαλώνετε ή όχι. Οι φίλοι σας αποφεύγουν να παίζουν οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού μαζί σας, αλλά εξακολουθούν να αγαπούν τις παρέες, γιατί μπορείτε επίσης να είστε ζεστοί και αστείοι.

Τι σημαίνει αυτό για σας; Ο Κριός πρέπει να είναι απασχολημένος και ψυχαγωγημένος 24 ώρες το 24ωρο, 7 ώρες το 24ωρο, γιατί διαφορετικά κινδυνεύει να αποκλειστεί / απελαθεί / συλληφθεί / ακυρωθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Λατρεύετε τα σνακ, τα ψώνια, τον μεσημεριανό ύπνο, το φαγητό σε πακέτο ενώ οι online αγορές ενώ κάθεστε στο κρεβάτι είναι ένας ονειρικός συνδυασμός!

Τι σημαίνει αυτό για σας; Μπορείτε να απολαύσετε τη ζωή ως το μεδούλι οσο κανείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι άνθρωποι λένε ότι δεν μπορούν να πουν αν τους αρέσουν ή τους μισούν. Είναι πραγματικά δύσκολο να αποκρυπτογραφηθεί, και η απάντηση πιθανότατα θα τους εκπλήξει (ίσως και εσείς, επειδή αλλάζετε γνώμη τόσο συχνά). Είσαι επίσης σούπερ σαρκαστικός, αλλά καταραμένο αστείος.

Τι σημαίνει αυτό για σας; Να είστε προσεκτικοί για ποιους μιλάτε, γιατί μπορεί να τους επιστρέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι άνθρωποι πάντα σου λένε την ιστορία της ζωής τους και εκπέμπουν κάθε είδους κρυμμένα μυστικά. Είναι ένα δώρο, πραγματικά. Μόλις έχετε έναν τρόπο θεραπευτή για εσάς που σας κάνει να νιώθετε ασφάλεια και γνώση. Ναι, αυτή η ατμόσφαιρα ενσυναίσθησης είναι κάτι που ανεβαίνει στον Καρκίνο.

Τι σημαίνει αυτό για σας; Μπορείς να ξέρετε τα πάντα για τους φίλους σας και μπορεί να νιώθουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για σας, πιθανώς επειδή είστε καλοί στο να κάνετε τους άλλους να ανοίγονται.

ΛΕΩΝ

Κερνάτε καφέδες και φαγητά, παίρνετε υπέροχα δώρα, θυμάστε επετείους και γενέθλια και ταυτόχρονα ξεχνάτε να πάρετε τηλέφωνο, δεν θυμάστε ένα ραντεβού που δώσατε, ξεχνάτε να εμφανιστείτε. Τι σημαίνει αυτό για σας; Οι άνθρωποι μπορεί να σας αγαπούν και να σας... φοβούνται ταυτόχρονα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε ακριβείς, οργανωμένοι και εκλεπτυσμένοι και στους ανθρώπους αρέσει να βρίσκονται στην χαλαρωτική, προβλέψιμη και ήρεμη παρέα σας. Σε προσκαλούν σε όλα επειδή είσαι ιδανικός καλεσμένος ή σύντροφος. Αποφεύγετε τις συγκρούσεις και προάγετε τα οφέλη ενός καλά οργανωμένου σχεδίου δράσης.

Τι σημαίνει αυτό για σας; Οι άνθρωποι μπορεί μερικές φορές να αισθάνονται ότι δίνετε συμβουλές πιο συχνά από ό, τι ζητείται, γι' αυτό προσέξτε να μην ξεφορτώνετε τη γνώμη σας όλη την ώρα.

ΖΥΓΟΣ

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί οι άνθρωποι δεν ξέρουν ποτέ αν το ραντεβού σας ισχύει όταν κλείνετε πχ. τραπέζι σε εστιατόριο; Η γιατί δεν είστε εσείς ποτέ αυτός που θα οργανώσει ένα ΣΚ;

Τι σημαίνει αυτό για σας; Οι άνθρωποι δεν πρόκειται ποτέ να σας ζητήσουν να προγραμματίσετε τίποτα γιατι δεν σας πολυεμπιστεύονται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προβάλλετε ένα attitude «μην τα βάζετε μαζί μου», αλλά το ζώδιο του Σκορπιού σας είναι στην πραγματικότητα σαν να φοράτε τον δικό σας ψυχικό μανδύα προστασίας. Όσοι σας γνωρίζουν καλύτερα ανακαλύπτουν ότι είστε όλοι ζεστοί και χαδιάρηδες. Αλλά καλύτερα να μην μπλέξουν. Τι σημαίνει αυτό για σας; Προσέξτε να μην κάνετε όλους να πιστεύουν ότι τους αντιπαθείτε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μερικές φορές μιλάτε περισσότερο απ’όσο θα έπρεπε. Βασικά αντικαταστήστε το «μερικές φορές» με το «συχνά». Έχετε μηδενικό φίλτρο όταν πρόκειται να ξεκαθαρίσετε τι σκέφτεστε ή τι σκέφτονται όλοι οι άλλοι (αλλά δεν λένε). 

Τι σημαίνει αυτό για σας; Μερικές φορές οι άνθρωποι μπορούν να  σας παρεξηγήσουν και όλοι γνωρίζουμε ότι η αλήθεια μπορεί να βλάψει. Λυπούμαστε, αλλά ίσως δεν είναι πάντα η κατάλληλη στιγμή για να πείτε σε κάποιον όσα σκέφτεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι εμφανίσεις έχουν τεράστια σημασία για εσάς και προσέχετε πολύ τι φοράτε ή το τι γνώμη θα σχηματίσουν οι άλλοι για εσάς. Είστε ο αναλυτής της ομάδας, ο οργανωτής αλλά έχετε μια μυστική, πονηρά σκοτεινή και διαβολική αίσθηση του χιούμορ και σας αρέσουν οι φάρσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε απρόβλεπτοι και ενδιαφέροντες και πάντα προσέχετε τους άλλους. Τι σημαίνει αυτό για σας; Η ματιά σας «εκεί έξω» για τη ζωή μπορεί μερικές φορές να παρεξηγηθεί, αλλά μην το αφήσετε να σας αποτρέψει από το να λέτε τη γνώμη σας!

ΙΧΘΥΕΣ

Είστε συμπονετικοί και ευγενικοί, αναλαμβάνετε τα δεινά και τα προβλήματα όλων γύρω σας. Τόσο πολύ, συχνά σε βρίσκουν να κλαις ήσυχα σε μια γωνιά. Ο κόσμος μπορεί να είναι ένα σκληρό μέρος για έναν συμπονετικό Ιχθύ!

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
2 / position1: 3838 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb