ENTERTAINMENT

Αυτά τα διάσημα ζευγάρια βρήκαν την αγάπη στα γυρίσματα ταινιών

Σχέσεις που έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου πολύ αφότου ο σκηνοθέτης φωνάξει «Cut!»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 14, 2023
Αυτά τα διάσημα ζευγάρια βρήκαν την αγάπη στα γυρίσματα ταινιών

Το να βρεις αγάπη μπορεί να είναι δύσκολο, είναι αλήθεια, αλλά το να βρεις την αγάπη ως διασημότητα; Προφανώς, πιο δύσκολο! Ίσως είναι η ζωή του jetseting που δυσκολεύει να βρεις κάποιον στη καθημερινή ζωή ή ίσως είναι η πίεση των φώτων, της κάμερας, της δράσης που εμποδίζει τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες στη σφαίρα των γνωριμιών των διασημοτήτων να βρουν έναν κατάλληλο σύντροφο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

 Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ορισμένες διασημότητες βρήκαν αυτό ενώ ήταν στη δουλειά. Από σκηνοθέτες, συγγραφείς, συμπρωταγωνιστές, η αγάπη των διασημοτήτων ευδοκιμεί όταν υπάρχει ένα κοινό έδαφος μεταξύ τους.

Anna Paquin και Stephen Moyer

Το 2008, η Anna Paquin και ο Stephen Moyer ερωτεύτηκαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του True Blood και ερωτεύτηκαν σχεδόν αμέσως ο ένας τον άλλον, αλλά αποφάσισαν να το κρατήσουν κρυφό για να μην αναστατώσουν τον κόσμο στο πλατό ή να προκαλέσουν φρενίτιδα στα μέσα ενημέρωσης. Παντρεύτηκαν το 2010 και εξακολουθούν να είναι μαζί σήμερα με τα δίδυμα παιδιά Poppy και Charlie.  

Ryan Gosling και Eva Mendes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το απίστευτα εσωστρεφές ζευγάρι γνωρίστηκαν κατά τα γυρίσματα του The Place Beyond the Pines το 2011, και αυτό είναι το μόνο που γνωρίζουμε. Αυτοί οι δύο έχουν κρατήσει μεγάλο μέρος της σχέσης τους τόσο κοντά στην καρδιά τους που το deep digging στα βάθη του Διαδικτύου δε θα δώσει και πολλές πληροφορίες ακόμα και σήμερα.

Goldie Hawn και Kurt Russell 

Αν υπήρχε ποτέ μια συνεργασία διασημοτήτων που έχει αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, η Goldie Hawn και ο Kurt Russell θα ήταν αυτή. Το ζευγάρι  συναντήθηκε για πρώτη φορά το 1966 στα γυρίσματα του The One and Only, Genuine, Original Family Band, αλλά ο Russell ήταν μόλις 16 ετών εκείνη την εποχή και ο Hawn ήταν 21, οπότε η αγάπη δεν άνθισε ακριβώς εκείνη τη χρονιά. Θα επανασυνδεθούν το 1983 στα γυρίσματα του Swing Shift! Είναι περήφανοι γονείς του γιου Wyatt και έχουν συνδυάσει τη διάσημη οικογένειά τους με παιδιά από προηγούμενους γάμους, συμπεριλαμβανομένων των Kate και Oliver Hudson.

Freddie Prinze Jr. και Sarah Michelle Gellar

Τα παιδιά της δεκαετίας του '90 θυμούνται τον Freddie Prinze Jr. και τη Sarah Michelle Gellar από τότε που τους είδαν μαζί στην οθόνη στην κλασική ταινία του 1997 I Know What You Did Last Summer (και αργότερα στο Scooby Doo και Scooby-Doo 2: Monsters Unleashed. Το 2000, όταν είχαν σχέδια για δείπνο με μια κοινή φίλη που έχασε την πτήση της και τελικά άφησε τα δύο αστέρια σε ένα τυχαίο ραντεβού οι δυο τους ερωτεύτηκαν και αργότερα θα γίνονταν ένα από τα πιο ευτυχισμένα και πιο επιτυχημένα ζευγάρια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 645 / position2: 926
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb