ENTERTAINMENT

Σακίρα: Τα ξέφρενα πάρτι της ίσως «διώξουν» τους γονείς του Πικέ από το δίπλα σπίτι

Δεν διατηρεί καθόλου καλές σχέσεις με την πρώην πεθερά της
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 06, 2023
Σακίρα: Τα ξέφρενα πάρτι της ίσως «διώξουν» τους γονείς του Πικέ από το δίπλα σπίτι

Η Σακίρα μπορεί να έχει χωρίσει εδώ και καιρό με τον Πικέ, όμως η προσωπική τους ζωή εξακολουθεί να απασχολεί τον Τύπο και σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, ο τρόπος ζωής της τραγουδίστριας, ίσως αναγκάσει τα πρώην πεθερικά της να μετακομίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε η marca.com, η Σακίρα κάνει συνέχεια ξέφρενα πάρτι, τα οποία ενοχλούν ιδιαίτερα τους γονείς του Πικέ, οι οποίοι μένουν στο δίπλα σπίτι. Έτσι, φέρεται να σκέφτονται να βρουν άλλο μέρος να μείνουν για να αποφύγουν την πρώην νύφη τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, μια τέτοια εξέλιξη δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, καθώς η Σακίρα δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την πρώην πεθερά της

Χαρακτηριστικά, ένα παλιότερο βίντεο γίνεται τώρα viral στα κοινωνικά δίκτυα στο οποίο φαίνεται η μητέρα του ποδοσφαιριστή Μονσεράτ Μπερναμπέου να συζητάει με τη Σακίρα και να της κάνει μια χειρονομία με το δάχτυλό της να σωπάσει. Η αντίδραση της τραγουδίστριας δεν φαίνεται γιατί είναι πλάτη στην κάμερα, αλλά η συζήτηση, βλέποντας κανείς το ύφος της πεθεράς, δεν μοιάζει και πολύ φιλική. Ο Πικέ δεν δίνει καν σημασία στο σκηνικό και συνεχίζει να μιλάει με έναν άνδρα.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 249 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb