ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν σeξ με έναν κολλητό φίλο

Ποια ζώδια είναι αυτά που ζουν χωρίς ενδοιασμούς στα συναισθηματικά τους
AstroGirl
Δημοσίευση ΦΕΒ 08, 2023
Τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να κάνουν σeξ με έναν κολλητό φίλο
Φωτογραφία από cottonbro studio

Πολύ συχνά οι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν έλξη για κάποιον φίλο τους. Πολύ συχνά επίσης, αγνοούν αυτά τα συναισθήματα για να "σώσουν" τη φιλία αυτή. Ποια ζώδια όμως είναι αυτά που ζουν χωρίς ενδοιασμούς;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΛΕΩΝ (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Γνωστοί για την υπερηφάνεια και τα συμπλέγματα τους, οι Λέοντες χρειάζονται τη λατρεία και την επικύρωση της ανθρώπινης επαφής περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Τις περισσότερες φορές, ο Λέων θα έχει ένα σωρό θαυμαστές έτοιμους να κολακέψουν και φίλους πρόθυμους να προσφέρουν σαρκικά οφέλη - αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά αλλάζουν φίλους. Αν όμως ένας φίλος τους θελήσει ερωτικά, εύκολα "χαλάνε" τη φιλία ή την ενισχύουν με νέα "προνόμια".

ΖΥΓΟΣ (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτοί οι άνθρωποι είναι άσοι στο να προσποιούνται ρομαντισμό, τρυφερότητα και γνήσιο ενδιαφέρον και αυτό είναι που τους κάνει τους πιο σατανικούς! Εύκολα τους ερωτεύεσαι, γιατί φέρονται με ευγένεια και γλύκα - είτε είσαι φίλος είτε είσαι σύντροφος, είτε απλά γνωστός. Να τα λέμε κι αυτά, η γυναίκα που φέρεται να ενέπνευσε το «Hotline Bling» του Drake, είναι Ζυγός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Ο Αιγόκερως είναι εξίσου εpωτικός με κάθε άλλο ζώδιο της γης, αν και δεν αφήνει να τον κυριεύσουν οι προσδοκίες μιας ρομαντικής σχέσης. Εχουν πολύ λίγο ενδιαφέρον να νιώσουν αμέσως συναισθήματα, ή να κάνουν νέους φίλους. Ο Αιγόκερως είναι επίσης το ζώδιο που θα διαχωρίσει τη φιλία από το σeξ και θα μπορέσει να παραμείνει φίλος με κάποιον που κοιμάται περιστασιακά μαζί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
4 / position1: 96 / position2: 635
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb