CELEBS

Τζέσικα Σίμπσον: Βρισκόταν κρυφά με μεγάλο σταρ του σινεμά, ενώ εκείνος είχε σχέση ‑ «Ένιωθα σαν call girl»

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε μια άγνωστη ιστορία της ζωής της

Δημοσίευση ΦΕΒ 02, 2023
Τζέσικα Σίμπσον: Βρισκόταν κρυφά με μεγάλο σταρ του σινεμά, ενώ εκείνος είχε σχέση ‑ «Ένιωθα σαν call girl»

Αν και η Τζέσικα Σίμπσον έχει αφιερωθεί πλέον, πλήρως στην οικογένειά της, στο παρελθόν είχε μια ιδιαίτερα ταραχώδη προσωπική ζωή.Η δημοφιλής τραγουδίστρια μοιράστηκε μια άγνωστη ιστορία από τα παλιά στο βιβλίο της «Movie Star», που έγραψε στο πλαίσιο του «Amazon Original Stories», για έναν σταρ του κινηματογράφου, ο οποίος την πολιορκούσε στο παρελθόν έντονα.

Όπως αναφέρει σε αυτή, πρόκειται για έναν παγκοσμίου φήμης ηθοποιό, που την κυνηγούσε για πολύ καιρό, προσπαθώντας να την αποπλανήσει, ενώ εκείνη ήταν ακόμα νεαρή τραγουδίστρια, που μόλις είχε ξεκινήσει την καριέρα της.

Αν και δεν αποκάλυψε για ποιον ηθοποιό μιλάει, έδωσε ένα στοιχείο για εκείνον. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Είναι ακόμα σταρ του κινηματογράφου. Είχε σχέση τότε, αν και πάντα όλοι λένε ότι είναι single».

«Αυτή είναι μια πολύ προσωπική ιστορία και πάντα πίστευα ότι δεν θα τη μοιραζόμουν ποτέ με κανέναν. Ενώ την έγραφα, μου ήρθαν στο μυαλό όλες οι αναμνήσεις. Όλη η περίοδος αυτή ήταν πολύ σουρεαλιστική. Υπήρχαν στιγμές που διασκέδαζα πολύ, μη με παρεξηγείτε. Αλλά πολλές στιγμές, ένιωθα ότι απομόνωνα αυτούς που ήταν έμπιστοι κι αυτούς που δεν ήταν», αναφέρει.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως τότε έμαθε πως δεν πρέπει να εμπιστεύεται κανέναν στη βιομηχανία του θεάματος, καθώς όλοι προσπαθούν να «πουλήσουν» κι από κάτι.

«Έμαθα ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι όσα σου λένε, όσο πειστικοί κι αν είναι. Ακούγεται προφανές, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι και τόσο, όταν μιλάς με κάποιον που το πουλάει τόσο καλά. Το να μην προδίδεις την καρδιά σου και να μην υποτιμάς την αξία σου είναι καλύτερο από την άμεση ικανοποίηση, εάν ζεις ένα ψέμα. Έμαθα ακόμα πως υπάρχει μεγάλο εύρος του τι σημαίνει μονογαμία στο Χόλιγουντ», εξήγησε.

Ο εν λόγω «κύριος» όπως ανέφερε στην πορεία της ιστορίας της, είχε ήδη σχέση, όταν βρίσκονταν οι δυο τους. Ωστόσο, της έλεγε συνεχώς πως είχε χωρίσει και η σύντροφός του αποτελούσε παρελθόν στη ζωή του.

«Αρνιόμουν να γίνω η "άλλη γυναίκα". Εκείνος μου είπε ότι η σχέση τους "είχε τελειώσει οριστικά" κι ότι εκείνη θα αποχωρούσε σύντομα από τη ζωή του», λέει σε άλλο σημείο η τραγουδίστρια.

Οι δυο τους συνέχιζαν να βλέπονται έξω, για να συζητήσουν ή να ανταλλάξουν μερικά φιλιά, όμως η Τζέσικα Σίμπσον αρνούνταν να κοιμηθεί μαζί του.

«Μου έλεγε ότι το σεξ σε φέρνει πιο κοντά στον Θεό. Κάποια στιγμή, με κάλεσε στο σετ μιας ταινίας που γύριζε. Πετάξαμε μαζί με ιδιωτικό τζετ, αλλά μας παρέλαβαν χωριστά αυτοκίνητα και μείναμε σε ξεχωριστά δωμάτιο. Κάποια στιγμή, η ομάδα του μου έστειλε στο δωμάτιό μου ένα ζευγάρι τακούνια για να πάω σε εκείνον. Με έκανε να νιώθω σαν call girl. Τότε αντιλήφθηκα ότι με έκρυβε από τη γκόμενά του και πως όλα αυτά έπρεπε να τελειώσουν», εξηγεί.

«Δεν με ένοιαζε αν ήταν η εφηβική μου φαντασίωση που έγινε πραγματικότητα. Ήξερα ότι αυτή ήταν μια επιλογή, για την οποία θα ήταν περήφανη η κοπέλα που ήμουν κάποτε, ο νεότερος εαυτός μου», συμπλήρωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jessica Simpson (@jessicasimpson)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
8 / position1: 223 / position2: 1400
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb