CELEBS

Βαλαβάνη σε Μενεγάκη: Η μυστική συμφωνία με τον Ατζούν για τα κινητά

«Εγώ όλη την πρώτη εβδομάδα έκλαιγα off camera»

Δημοσίευση ΦΕΒ 02, 2023
Βαλαβάνη σε Μενεγάκη: Η μυστική συμφωνία με τον Ατζούν για τα κινητά

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να επέστρεψε πριν δύο εβδομάδες από τον Άγιο Δομίνικο, όμως αποφάσισε να επιστρέψει και σε μια αγαπημένη και γνώριμη τηλεοπτική της παρέα, αυτή της Ελένης Μενεγάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ελένη δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της με την εμφάνιση της Βαλαβάνη, με το κατακόκκινο κραγιόν της και με την λαμπερή της επιδερμίδα.Η Ευρυδίκη μίλησε για τη δύσκολη επιστροφή στο Survivor και τον αποχωρισμό από τον Βασάλο

«Μπήκα για τα χρήματα γιατί ήταν πολύ καλή οικονομική προσφορά, εμείς του 2017 δεν είχαμε πάρει καλά χρήματα. Η κουβέντα που κάναμε εξ’ αρχής ήταν να πάρουμε τα ίδια χρήματα όλοι.

Ήμασταν πολλοί άνθρωποι που γνωριζόμαστε. Και μετά σκέφτηκα πως δεν θα μπορούσα να μην μπω και να το βλέπω από το σπίτι, κάτι που έγινε. Βλέποντάς του πιστεύω πως δεν θα είχα θέση εκεί.

Γνώριζα πως μπαίνοντας εκεί θα είναι σκληρό, παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να μπω αλλά χωρίς να μπλέξω σε ίντριγκες. Είμαι τυχερή που είμαι εδώ, στην οικογένεια, στα ζώα μου. Κι όταν άκουσα το όνομά μου, δεν το περίμενα. Δεν έχει να κάνει με τους followers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σίγουρα στην αρχή ήταν στενάχωρο να είμαι σε άλλη ομάδα από τον Κωνσταντίνο.

Εγώ όλη την πρώτη εβδομάδα έκλαιγα off camera, σκεφτόμουν το έξω, τον μπαμπά μου, με επηρέασε όλο αυτό, άργησα να προσαρμοστώ. Δεν είχα κάποιον για να έρθω κοντά, είχαν ήδη δημιουργηθεί πηγαδάκια.», είπε η Βαλαβάνη εξηγώντας πως ήταν πολύ δύσκολο για εκείνη να είναι σε χωριστή ομάδα από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η μυστική συμφωνία όλων των παικτών με τον Ατζούν για τα κινητά


«Όσοι μπήκαν από τις δύο τελευταίες σεζόν του Survivor, μπήκαν έτοιμοι για το ριάλιτι.

Επειδή έγινε ένα ραντεβού με τον Αντζούν και την παραγωγή πριν φύγουμε, επειδή στα προηγούμενα υπήρχε όλο αυτό με κινητά ή με κλεψιά, ξεκαθαρίστηκε πως συμφωνήσαμε όλοι οι παίκτες πως αν πιαστεί με κινητό, έχει αποχωρήσει.

Από τη στιγμή που είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία, θα το έλεγα στην παραγωγή, είναι άτιμο και κατά των κανόνων», αποκάλυψε η Βαλαβάνη για την αποβολή των Δαλάκα και Ασημίνα.


«Όχι επειδή είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζω αλλά ο Κωνσταντίνος έχει μπει με έναν σκοπό και θεωρώ ότι θα κρατήσει και θα αντέξει», τόνισε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλά για μικρότητες και τον Βασάλο αλλά δεν καταλαβαίνουμε την έκρηξή της

«Είναι δικαίωμά μου να μιλώ ή να μην μιλώ για κάτι» απαντά με ειλικρίνεια η Ευρυδίκη, όταν της θέτουν την ερώτηση γιατί δεν μιλά πια για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, όπως έκανε παλιά.

«Πράγματα που έκανα κάποτε δε σημαίνει ότι θα συνεχίσω να τα κάνω και στο τώρα ή στο μέλλον μου. Οι άνθρωποι αναθεωρούμε». Δεκτό και σεβαστό και κανείς δεν έχει λόγο να πει στην Ευρυδίκη να ξανακάνει αυτό που έκανε στο παρελθόν, όπου η καθημερινότητά και ο έρωτας με τον Κωνσταντίνο, ήταν front page μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και στα stories τους στα social media.

Και στην ερώτηση τι απαντά στα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι όχι απλά έχουν χωρίσει αλλά μένουν στο ίδιο σπίτι λόγω κοινών εμπορικών συμφωνιών με προιόντα για τα social media η Ευρυδίκη θύμωσε:

«Αν είναι δυνατόν! Τα άτομα αυτά, οι «δημοσιογράφοι» αυτοί - τους βάζω σε εισαγωγικά, επειδη έχω υπάρξει δημοσιογράφος και έχω κάνει ρεπορτάζ, διασταυρώνοντας τα πάντα - είπαν πράγματα λες και τα είδαν με τα μάτια τους, λες και τα έζησαν. Κανένας από αυτούς δεν μπήκε ποτέ στο σπίτι μου, δεν με πήρε τηλέφωνο να με ρωτήσει το παραμικρό, παρά βγήκαν και είπαν όσα είπαν», είπε η Βαλαβάνη στο Down Town.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
13 / position1: 226 / position2: 3150
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb