CELEBS

Το τρελό ποσό που ζητάει η J.Lo για να πουλήσει τη βίλα της

Είναι πανέμορφο!
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΦΕΒ 02, 2023
Το τρελό ποσό που ζητάει η J.Lo για να πουλήσει τη βίλα της

Περιλαμβάνει 9 υπνοδωμάτια, κουζίνα του σεφ με ενσωματωμένο χώρο πρωινού, δωμάτιο παιχνιδιών, βιβλιοθήκη, δωμάτιο μασάζ, έναν ξενώνα που λειτουργεί και ως γυμναστήριο και μια αίθουσα προβολής 30 θέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τζένιφερ Λόπεζ πουλάει την υπερπολυτελή της έπαυλη στο Μπελ Έαρ της Καλιφόρνια για 42.500.000 δολάρια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα του ET.

Τι περιλαμβάνει η πολυτελής βίλα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Σύμφωνα με την εταιρία που έχει αναλάβει την πώληση το «σπάνιο και εξαιρετικό» σπίτι βρίσκεται σε μία έκταση οκτώ «εκπληκτικών στρεμμάτων γης», αρχικά σχεδιασμένο από τον εμβληματικό αρχιτέκτονα Σάμιουελ Μαρξ(Samuel Marx).

Η τραγουδίστρια το αγόρασε το 2016 από τη ηθοποιό Σίλα Γουόρντ(Sela Ward), όπως ανέφερε η Wall Street Journal. Η ανακαίνιση που ακολούθησε κόστισε στη Λόπεζ $ 28 εκατ.

Το κυρίως σπίτι με την ιδιαίτερη διακόσμηση σε στυλ γαλλικής εξοχής με πέτρα και ξύλο περιλαμβάνει εννέα υπνοδωμάτια, κουζίνα του σεφ με ενσωματωμένο χώρο πρωινού, δωμάτιο παιχνιδιών, βιβλιοθήκη, δωμάτιο μασάζ, έναν ξενώνα που λειτουργεί και ως γυμναστήριο και μια αίθουσα προβολής 30 θέσεων.

Είναι ιδιαίτερα φωτεινό και επιτρέπει από κάθε σημείο να φαίνεται η υπέροχη θέα στη γύρω περιοχή. Υπάρχει ένα δεύτερο ακίνητο για τους επισκέπτες, πισίνα, βιολογικός λαχανόκηπος, λίμνη με αμμώδη παραλία, υπαίθριο αμφιθέατρο 100 ατόμων και «ιδιωτικά μονοπάτια για πεζοπορία»

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
7 / position1: 144 / position2: 292
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb