ENTERTAINMENT

Μέσα στο διαμέρισμα της Julia Fox όπου όλα είναι εντελώς συνηθισμένα

«Είναι πραγματικά σπάταλο να ζω διαφορετικά, όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί άστεγοι σε αυτή τη χώρα»
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΦΕΒ 01, 2023
Μέσα στο διαμέρισμα της Julia Fox όπου όλα είναι εντελώς συνηθισμένα

Η αγαπημένη μας fashionista Julia Fox (γνωστή για τις ξεκαρδιστικές συνεντεύξεις της, τα τρελά μακιγιάζ της και τη διαβόητη σχέση με τον Kanye West) μοιράστηκε ένα house tour στο TikTok στο διαμέρισμά της στη Νέα Υόρκη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για κάποιον με τόση διασημότητα περιμέναμε λίγο μεγαλύτερη μεγαλοπρέπεια με τη διακόσμηση και τη διάταξη – αλλά με ευχάριστη έκπληξη είδαμε ότι η Julia Fox είναι εντελώς απλή

Το διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων με ένα μπάνιο της Fox είναι εντελώς συνηθισμένο - η σταρ έχει μια λατρεία στα περίτεχνα διακοσμητικά. Από τους καθρέφτες της σε παριζιάνικο στυλ, την υπερβολική συλλογή παπουτσιών χωρίς κουτιά, και τα αναμνηστικά από φίλους που έχουν μείνει εκεί, η Julia εκφράζεται σε κάθε εκατοστό αυτού του μικροσκοπικού διαμερίσματος.

Το δωμάτιο του Valentino είναι εξοπλισμένο με έναν ατελείωτο αριθμό παιχνιδιών, ακόμη και μια κουκέτα σε στιλ σοφίτας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Fox αναφέρει στο TikTok της ότι «δεν της αρέσουν οι υπερβολικές επιδείξεις πλούτου», αναφέροντας ότι υπάρχουν πάρα πολλά μεγάλα σπίτια και πάρα πολλοί αδέσποτοι για να είναι σπάταλη. «Είναι πραγματικά σπάταλο όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί άστεγοι σε αυτή τη χώρα και εγώ απλά, δεν είμαι πραγματικά έτσι», εξηγεί, σύμφωνα με το ET Canada.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 178 / position2: 663
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb