CELEBS

Κούγιας για Λαζόπουλο: Ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει

Τι είπε ο Αλέξης Κούγιας για το περιβόητο κότερο και τη συνάντησή του με τον Λάκη Λαζόπουλο

Δημοσίευση ΙΑΝ 26, 2023
Κούγιας για Λαζόπουλο: Ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει

Νέο επεισόδιο έχει ξεσπάσει στην κόντρα του Αλέξη Κούγια με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε για τη σχέση του με τον δημοφιλή καλλιτέχνη, κατηγορώντας τον ότι δεν έκανε σάτιρα αλλά ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Χωρίς να του έχω κάνει τίποτα, λέει ότι ο Κούγιας παραδέχτηκε ότι με έδειρε. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί στοχοποίησε εμένα. Εγώ τον είχα βοηθήσει πάρα πολύ στην υπόθεση του Therapy γιατί ήμουν δικηγόρος του γιατρού που είχε το σκάφος. Την απολογία του γιατρού, που καθόρισε και την τύχη των υπολοίπων, την έκανα εγώ. Με ευγνωμονούσε γιατί τον έσωσα" δήλωσε αρχικά ο δικηγόρος στην εκπομπή του Alpha "Super Κατερίνα".

"Επί οκτώ χρόνια με παρουσίαζε κοντό αλλά δυστυχώς για αυτόν είμαι 1.79. Από αυτόν καμιά δεκαριά πόντους πιο ψηλός δηλαδή. Αλλά είναι τελείως διαφορετικό να σε παίρνουν οι κάμερες από κάτω. Είπε το ακραίο ότι είμαι τόσο χυδαία προσωπικότητα, που η σφαίρα που σκότωσε τον αείμνηστο Γρηγορόπουλο, βρήκε λάθος Αλέξη. Ο γιος μου, που καταλάβαινε τότε, είχα χωρίσει με την πρώην σύζυγό μου, μου έλεγε "μπαμπά αυτός ο γελοίος πάλι κάτι έλεγε για σένα και γέλαγε" πρόσθεσε.

Σημείωσε δε ότι οι δυο τους έχουν συναντηθεί στο παρελθόν και ο λόγος για τον οποίο δεν χειροδίκησε ήταν η κόρη του κ. Λαζόπουλου.

"Εγώ το λέω ότι ο Λαζόπουλος ήταν τυχερός τότε, γιατί εγώ είμαι μεγαλωμένος σε γειτονιά που έχω μάθει ότι αυτά που με αφορούν προσωπικά να μην βάζω τα δικαστήρια στην μέση. Δεν απειλώ ότι θα σκοτώσω κάποιον, αλλά ένα χέρι ξύλο έπρεπε να το φάει. Τον έχω συναντήσει σε ένα εστιατόριο στο Ψυχικό και δεν τον έδειρα γιατί ήταν με την κόρη του. Το πρόβλημά μου είναι ότι όταν συναντώ τον Λαζόπουλο, εγώ δεν μπορώ να συγκρατηθώ" είπε χαρακτηριστικά.

"Έκανε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών επί μήνες. Και με την κα. Ντενίση το έκανε και με τον Άδωνι το έκανε. Αυτό είναι ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών, δεν είναι σάτιρα" κατέληξε.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
3 / position1: 416 / position2: 2679
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb