ΖΩΔΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Ζώδια Εβδομάδας: Τέλος στα άγχη, νέες δραστηριότητες και κρυφές σκέψεις

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Ζώδια Εβδομάδας: Τέλος στα άγχη, νέες δραστηριότητες και κρυφές σκέψεις
PINK ILLUSTRATION

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Θα είστε πιο εξωστρεφείς από το συνηθισμένο αυτή την εβδομάδα, Κριοί, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να επικοινωνείτε με φίλους και να γεμίζετε το ημερολόγιό σας με κοινωνικές εκδηλώσεις. Θα μπορούσατε επίσης να εμπνευστείτε για να ασχοληθείτε με τη συγγραφή, το βίντεο ή την ομιλία, ή μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι με φίλους ή να σχεδιάζετε διασκεδαστικές δραστηριότητες στην πόλη σας. Σίγουρα, θα βρείτε λίγο χρόνο να περάσετε και μόνοι σας!

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Θα έχετε κίνητρο στη δουλειά αυτή την εβδομάδα, Ταύροι, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να έχετε νέες ιδέες για projects, να προσελκύσετε επαγγελματικές ευκαιρίες ή να ξεκινήσετε κάτι νέο. Γνωρίζετε την αξία των δεξιοτήτων που φέρνετε στη δουλειά σας, επομένως ίσως θέλετε να ζητήσετε αύξηση ή μεγαλύτερες ευθύνες. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα νιώσετε υποστήριξη από φίλους και μπορεί να απολαύσετε να παρακολουθείτε κοινωνικές εκδηλώσεις και να συναντάτε νέους ανθρώπους.

Δίδυμοι

Θα κάνετε σημαντική ανακάλυψη του εαυτού σας αυτή την εβδομάδα, Δίδυμοι, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να συνειδητοποιήσετε ότι είστε παθιασμένοι με τη μάθηση και τα θέματα που διδάσκετε μόνοι σας, σας βοηθούν να αποκτήσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση ή να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. Μπορεί επίσης να βάλετε την αληθινή σας προσωπικότητα στη συγγραφή ή τη διδασκαλία.

Καρκίνος

Θα κάνετε βαθιά ενδοσκόπηση αυτή την εβδομάδα, Καρκίνοι, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Θα μπορούσατε να υποχωρήσετε και να μείνετε μόνοι ή μπορεί να μην είστε σίγουροι για τα επόμενα βήματά σας. Μπορεί να αντιμετωπίζετε προβλήματα σε μια σχέση ή να αντιλαμβάνεστε μοτίβα αυτοσαμποτάz που πρέπει να απελευθερώσετε. Με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, θα βρείτε μεγαλύτερη γαλήνη μέσα από την ανάγνωση, τη γραφή, τη μάθηση και τη σύνδεση με την πνευματικότητά σας.

Λέων

Θα νιώσετε περισσότερο συνδεδεμένοι με τους ανθρώπους αυτή την εβδομάδα, Λέoντες, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να συναναστρέφεστε πολύ ή να βλέπετε θετικές εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή. Μπορεί επίσης να θέλετε να συνεργαστείτε με άτομα για δουλειά ή να προγραμματίζετε μερικές κατ' ιδίαν συναντήσεις με φίλους. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα αισθάνεστε καλά με την οικονομική σας κατάσταση ή μπορεί να μοιραστείτε χρήματα και πόρους με έναν σύντροφο.

Παρθένος

Η δουλειά θα είναι η κύρια προτεραιότητά σας αυτή την εβδομάδα, Παρθένε, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι με νέες ευθύνες ή να ψάχνετε τρόπο να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες. Μπορεί επίσης να ξεκινάτε έναν νέο ρόλο ή να αναπτύσσετε διαφορετικά επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα εξομαλύνετε τυχόν προβλήματα σχέσης ή φιλίας. Θα μπορούσατε να αφιερώσετε χρόνο για να περάσετε με τον σύντροφό σας

Ζυγός

Θα νιώσετε δημιουργική έμπνευση αυτή την εβδομάδα, Ζυγοί, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να ανακαλύψετε διαφορετικές διεξόδους για την έκφραση του εαυτού σας, όπως ένα νέο χόμπι. Μπορεί επίσης να ταξιδέψετε κάπου ή να βρείτε χρόνο για κοινωνικές συναναστροφές και ραντεβού. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσετε μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στα χαρακτηριστικά που σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, δε θα είστε τόσο αγχωμένοι από τις καθημερινές σας εργασίες στη δουλειά. Θα θελήσετε επίσης να συμπεριφέρεστε στο σώμα σας με αγάπη, προσέχοντας τι τρώτε ή πώς ασκείστε.

Σκορπιός

Μπορεί να έχετε πολλά συναισθήματα αυτή την εβδομάδα, Σκορπιοί, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να επεξεργάζεστε αναμνήσεις από το παρελθόν ή να προσπαθείτε να επιλύσετε τη σύγκρουση με ένα μέλος της οικογένειας. Θα μπορούσατε επίσης να επικεντρωθείτε στη βελτίωση του εαυτού σας και να θέλετε να επεξεργαστείτε ξανά μοτίβα που κρατάτε από την παιδική σας ηλικία. Μπορεί να αναπτύξετε ένα δημιουργικό χόμπι ή να θέλετε να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας φέρνουν χαρά.

Τοξότης

Θα διατηρήσετε το μυαλό σας ενεργό αυτή την εβδομάδα, Τοξότες, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να συναντήσετε τους πιο στενούς σας φίλους ή να εμπνευστείτε από τις συζητήσεις που κάνετε με τους ανθρώπους. Μπορεί επίσης να ταξιδέψετε ή να διανύσετε λίγο χρόνο με το σύντροφό σας.

Αιγόκερως

Θα έχετε κίνητρο να πετύχετε περισσότερα στη δουλειά αυτή την εβδομάδα, Αιγόκεροι, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να ξεκινήσετε τις επιχειρηματικές ιδέες ή να ξεκινήσετε ένα project για το οποίο έχετε καταβάλει μεγάλη προσπάθεια. Μπορεί να χρειαστεί να οργανωθείτε καλύτερα για να χειριστείτε τον φόρτο εργασίας σας ή να θέλετε να ζητήσετε αύξηση ή προαγωγή.

Υδροχόος

Θα έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση αυτή την εβδομάδα, Υδροχόοι, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να έχετε κίνητρο να θέσετε νέους στόχους ή να στραφείτε σε διαφορετική κατεύθυνση ζωής. Μπορεί επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να κάνετε δραστηριότητες καθαρά για τη δική σας απόλαυση ή μπορεί να πειραματιστείτε με το ντύσιμο ή τα μαλλιά σας. 

Ιχθύες

Μπορεί να είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι αυτή την εβδομάδα, Ιχθύες, καθώς ο ήλιος και ο Άρης συνδέονται. Μπορεί να προκύψουν βαρύτερα συναισθήματα γύρω από το σπίτι και την οικογένειά σας, ή θα μπορούσατε απλώς να θέλετε να μείνετε μέσα για να ξεκουραστείτε και να ανανεωθείτε. Απολαμβάνετε τον χρόνο μόνοι σας και σας αρέσει να κάνετε όνειρα ή να αισθάνεστε πιο συνδεδεμένοι με τον εσωτερικό εαυτό σας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 26 / position2: 517
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb