ENTERTAINMENT

Emilia Vodos: Αφησε το Miami για να «προσγειωθεί» στο My Style Rocks

Η 25χρονη σύμβουλος επενδύσεων - που είχε beef με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου - είναι το επόμενο follow σου στο Instagram.

Δημοσίευση ΙΑΝ 23, 2023
Emilia Vodos: Αφησε το Miami για να «προσγειωθεί» στο My Style Rocks

«Οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές μαζί μου, όχι εγώ μαζί τους!». Τάδε έφη Emilia Vodos. Αν το όνομα σου είναι άγνωστο, δεν φταις εσύ. Απλώς δεν έχεις δει My Style Rocks. Γιατί αν είχες δει έστω κι ένα επεισόδιο, σίγουρα θα είχες ξεχωρίσει την 25χρονη παίκτρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Emilia Vodos αγαπάει τη μόδα. Σε βαθμό που αποφάσισε να αφήσει το Miami, να γυρίσει στη Βούλα και να συμμετάσχει στο reality. Εργάζεται ως σύμβουλος επενδύσεων και έχει σπουδάσει Business Management. Το μικρόβιο της μόδας το έχει κληρονομήσει από τους γονείς της, τους οποίους από μικρή ηλικία τούς θυμάται να είναι πάντα καλοντυμένοι και να λατρεύουν το shopping και τα ταξίδια.

Επειδή οι στιλιστικές της συνήθειες κινούνται στο άσπρο - μαύρο, βλέπει τη συμμετοχή της ως προσωπική πρόκληση για να δοκιμάσει τον εαυτό της. Έχει ακριβό γούστο και δεν φοβάται να το δείξει και να το υπερασπιστεί.

View this post on Instagram

A post shared by Emilia Aimmy Vodos (@emiliavodos)

Εκείνη είναι σίγουρη πως θα φτάσει στον τελικό. Πιστεύει πως θα φέρει πολύ δυνατές εικόνες γιατί έχει πολύ πλούσια γκαρνταρόμπα αλλά και πολύ ισχυρή προσωπικότητα. Έχει μεγάλη αδυναμία σε τσάντες και παπούτσια, τα οποία είναι μόνο ξένα επώνυμα brands. Όμως, σε ρούχα άνετα μπορεί να συνδυάσει fast fashion και επώνυμα brands. Ομολογεί πως το πιο δύσκολο κομμάτι στο «My Style Rocks» θα είναι τα λόγια των κριτών καθώς δεν έχει συνηθίσει να σχολιάζουν την εξωτερική της εμφάνιση. Εμείς πάντως δεν κρίνουμε. Παρά μόνο απολαμβάνουμε στην παρακάτω gallery.

View this post on Instagram

A post shared by Emilia Aimmy Vodos (@emiliavodos)

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 385 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb