ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια Εβδομάδας: Απρόσμενη βοήθεια, φρούδες ελπίδες και αυτοπεποίθηση

Μάθε τι σου επιφυλάσσει αυτή η εβδομάδα με βάση το ζώδιό σου!
AstroGirl
Ζώδια Εβδομάδας: Απρόσμενη βοήθεια, φρούδες ελπίδες και αυτοπεποίθηση
PINK ILLUSTRATION

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κριός

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη για να πολιορκήσετε αυτά που θέλετε. Μην επενδύσετε σε κάτι που ξέρετε ότι δε θα αξιοποιήσετε. Ακολουθήστε τα βαθύτερα σας θέλω και θα σας οδηγήσουν αυτά.

Ταύρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή την εβδομάδα, διορθώστε τους ανθρώπους όταν σας διαβάζουν λάθος. Επιμείνετε να σας βλέπουν για αυτό που πραγματικά είστε. Ορισμένοι άνθρωποι φαίνεται να επιμένουν να σας παρεξηγούν, ίσως επειδή έχουν κολλήσει στο παρελθόν και δεν μπορούν να επεξεργαστούν τους τρόπους με τους οποίους έχετε μεγαλώσει ή επειδή δεν μπορούν να ξεπεράσουν τις δικές τους προκαταλήψεις. Τις περισσότερες φορές, είστε πρόθυμοι να ζήσετε με αυτό. Καμιά φορά, όμως, γίνεται αφόρητο!

Δίδυμοι

Αυτή την εβδομάδα, επιτέλους, φτάνετε στο τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Η γνώση που θα προσκομίσετε κερδίζεται δύσκολα, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι σας έχει κάνει καλύτερα προετοιμασμένους για το επόμενο εμπόδιο.

Καρκίνος

Αυτή την εβδομάδα, μην σκέφτεστε τα συναισθήματα των άλλων σαν να είναι πιο πολύτιμη η άνεσή τους από τη δική σας. Είναι λίγο τρομακτικό, αλλά κάντε όπως και να 'χει. Είσαι σημαντική όσο οποιοσδήποτε άλλος, γι' αυτό συμπεριφέρσου έτσι.

Λέων

Αυτή την εβδομάδα, μπορεί να έχετε την ευκαιρία να κάνετε περισσότερα από μία  ονειροπόληση. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε για πάντα για να κάνετε αυτό που πραγματικά θέλετε. Έχετε ήδη τα εργαλεία που χρειάζεστε. Ξεκινήστε!

Παρθένος

Αυτή την εβδομάδα, είναι καιρός να παραδεχτείτε ότι θέλετε περισσότερα και να αναρωτηθείτε τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε γι' αυτό. Η ζωή ήταν τόσο ταραχώδης τον τελευταίο καιρό που το θεωρήσατε πιο σοφό να μπερδευτείτε, να κρατήσετε αυτό που ήδη έχετε και να προσπαθήσετε να είστε ικανοποιημένοι. 

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα, υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να μιλάτε για τον εαυτό σας ή να θεωρείτε τους άλλους υπεύθυνους όταν σας πληγώνουν. Μακροπρόθεσμα, είναι ο μόνος τρόπος να διατηρηθεί η αρμονία.

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να αλλάξει γνώμη. Έχετε μάθει πολλά πρόσφατα και μπορείτε να εμπιστευτείτε ότι η καρδιά σας, σας δείχνει προς τη σωστή κατεύθυνση, είτε αυτή καταλήγει να είναι διαφορετική από αυτή που νομίζατε αρχικά.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα, έχετε αρχίσει να φοβάστε ότι τα πράγματα θα είναι τόσο δύσκολα για πάντα. Αλλά δε θα είναι. Αυτή η σεζόν θα περάσει τελικά, και μάλλον νωρίτερα και πιο ανώδυνα από όσο νομίζετε.

Αιγόκερως

Αυτή την εβδομάδα, η ξεκούραση και η φροντίδα δεν είναι πολυτέλεια αλλά αναγκαιότητα. Μην αρνείστε στον εαυτό σας αυτό που χρειάζεστε. Έχετε περάσει πολλά πρόσφατα και θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένα ήσυχο μέρος για να προσγειωθείτε, μια ευκαιρία να ανακάμψετε.

Υδροχόος

Αυτή την εβδομάδα, είναι σαν να τρέχει ο κόσμος με άρρητους κοινωνικούς κανόνες που υποτίθεται ότι πρέπει να καταλάβετε, σιωπηρές διαπροσωπικές προσδοκίες που είναι δουλειά σας να ικανοποιήσετε. Αυτό είναι ένα αδύνατο έργο. Δεν είναι δουλειά σας να προβλέπετε και να ταιριάζετε με τις ιδέες των άλλων για το πώς «πρέπει» να είστε. Αφήστε αυτό το βάρος. Αρκεί να είστε ο εαυτός σας.

Ιχθύες

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την ευκαιρία να σταματήσετε, να αναπνεύσετε και τελικά να προλάβετε τα πάντα. Είστε πιο τολμηροί από ότι σας νομίζουν οι άλλοι, είστε καλοί στο να προσαρμόζεστε εν κινήσει. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που εύχεστε να μπορούσατε να κάνετε πίσω ή να αλλάξετε γνώμη ή απλώς να επιβραδύνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
23 / position1: 26 / position2: 282
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb