MAKEUP

Αυτό είναι το προϊόν που ξεχνάς να βάλεις στα χείλη σου

Μπορείς να φανταστείς ποιο είναι;
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτό είναι το προϊόν που ξεχνάς να βάλεις στα χείλη σου
@beautycon_egypt

Κι όμως, τα χείλη μας έχουν τη δική τους ρουτίνα περιποίησης. Αν σκεφτείς, ότι μπορείς απλώς να βάλεις ένα lip balm και να είσαι οκ, μάλλον δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το προϊόν που ξεχνάς να βάλεις στα χείλη σου

Για να έχεις super απαλά χείλη, ειδικότερα τον χειμώνα, καλό είναι να τα προσέξεις όπως κάνεις και με το πρόσωπο, ή τα μάτια σου, για παράδειγμα. Αρχικά, θα πρέπει να βάλεις στη ρουτίνα σου την περιποίησή τους. Ξεκίνα με μια ήπια απολέπιση και μην ξεχνάς να χρησιμοποιείς ένα ενυδατικό lip balm. Πρόσεξε τα συστατικά του να μην έχουν τα αντίθετα αποτελέσματα.

Στην συνέχεια, πριν κοιμηθείς χρησιμοποίησε μια lip mask ώστε να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Αλλά, σκέψου να εντάξεις και ακόμα ένα προϊόν στις συνήθειές σου, που ίσως το ξεχνάς. Αυτό δεν είναι άλλο από το lip oil. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MELHIR (@melhir.fr)

To lip oil, θα σου προσφέρει συνεχή ενυδάτωση στα χείλη και θα την διατηρήσει. Επιπλέον, διατηρεί το προστατευτικό φράγμα τους ώστε να μην σκάνε συνεχώς. Σου  προσφέρει επιπλέον συστατικά που τα χρειάζεσαι, ειδικά στους κρύους μήνες του χρόνου. Δίνει και μια πολύ ελαφριά γυαλάδα που κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο υγιή και απαλά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
1 / position1: 416 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb