ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Ζώδια: Oι ερωτικοί συνδυασμοί που δεν ταιριάζουν αλλά στην πράξη, υπάρχει χημεία

Μήπως τελικά υπάρχουν κάποια ασύμβατα ταίρια που είναι συμβατά;
AstroGirl
Δημοσίευση ΙΑΝ 10, 2023
Ζώδια: Oι ερωτικοί συνδυασμοί που δεν ταιριάζουν αλλά στην πράξη, υπάρχει χημεία
Photo by cottonbro studio

Είναι η ερωτική μας ζωή γραμμένη στα αστέρια; Ισχύουν όσα λένε για τα ταιριαστά ζώδια και μπορεί να μας βοηθήσει πραγματικά η αστρολογία με τον/τους ιδανικούς μας συντρόφους; Μήπως τελικά υπάρχουν κάποια ασύμβατα ταίρια που είναι συμβατά; Οι συνδυασμοί που τελικά... ταιριάζουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αέρας: Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι

Γη: Αιγόκερως, Ταύρος και Παρθένος

Νερό: Ιχθείς, Καρκίνος και Σκορπιός

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτιά: Λέων, Κριός και Τοξότης

Αντίθετα αστρολογικά ζώδια

Κριός & Ζυγός
Ταύρος & Σκορπιός
Δίδυμοι & Τοξότες
Καρκίνος & Αιγόκερως
Λέων & Υδροχόος
Παρθένος & Ιχθύς

Αλλά δεν είμαστε όλοι για τον τυπικό κανόνα εδώ. Τι γίνεται με αυτούς τους παράξενους ερωτικούς συνδιασμούς που μπορεί να μην έχουν νόημα στη θεωρία, αλλά στην πράξη, υπάρχει κάποια χημεία; Γιατί μπορεί στα χαρτιά να μην ταιριάζετε αλλά να ταιριάζετε στην πράξη!

Δίδυμοι & Παρθένος

Μπορεί να μοιράζονται κουτσομπολιά, πληροφορίες, απόψεις και ιδέες. Μπορούν να διασκεδάσουν ο ένας τον άλλον για ώρες και επειδή και τα δύο ζώδια χρειάζονται ένα συνεχές πνευματικό ερέθισμα ο ένας μπορεί να το παρέχει στον άλλον, σίγουρα!

Κριός & Δίδυμοι

Αν και δεν μοιράζονται κοινές απόψεις, μοιράζονται μια τεράστια όρεξη για περιπέτεια, τρέλα και διασκέδαση. Αυτό το ζευγάρι, όταν συγκεντρωθεί, μπορεί να δημιουργήσει χάος και ποιος ξέρει πού θα καταλήξουν - φυλακή, νοσοκομείο, παρεκκλήσι γάμου - όλα είναι πιθανά!

Ταύρος & Λέων

Μπορεί να πιστεύετε ότι θα συγκρουστούν, όντας σε τόσο αντίθετα άκρα του κοινωνικού φάσματος, αλλά μοιράζονται κάποια κοινά χαρακτηριστικά - η ηρεμία του ενός και η δυναμικότητα του άλλου φουντώνει σημαντικά την σeξουαλική χημεία! Ιδανικό ραντεβού - ένα δείπνο στο φεγγαρόφωτο με σαμπάνια και στρείδια θα δημιουργήσει το σωστό σκηνικό.

Καρκίνος & Τοξότης

Το δράμα είναι αυτό που ενώνει αυτούς τους αντίθετους χαρακτήρες, επομένως αυτή είναι πιθανώς μια κοσμική σύνδεση που εμφανίζεται πιο συχνά μεταξύ των νεότερων ατόμων (επειδή όσο μεγαλώνουμε, δεν έχουμε χρόνο για όλα αυτά). Αλλά προσοχή - ο Καρκίνος λαχταρά να τον περιποιηθούν, κάτι που ο Τοξότης θα βρει χαριτωμένο στην αρχή, αλλά μετά (αναπόφευκτα) θα παρασυρθεί και θα ξεχάσει να στείλει μήνυμα, και θα έχουμε δράματα...

Παρθένος & Υδροχόος

Δύο ψύχραιμοι, διανοούμενοι, ιδιόρρυθμοι χαρακτήρες που μιλάνε ασταμάτητα, που θα ξεγελάσουν ο ένας την εξυπνάδα και τις δεξιότητες συζήτησης του άλλου. Το αν ο Υδροχόος και ο Παρθένος θα τα καταφέρουν στο κρεβάτι είναι άλλο θέμα, αλλά σε ψυχικό και εγκεφαλικό επίπεδο έχουν πάρει φωτιά! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
16 / position1: 55 / position2: 172
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb