Το μενού του πρίγκιπα William: Τι τρώει κάθε μέρα;

Kαι ποιο είναι το αγαπημένο γεύμα του
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Δημοσίευση ΔΕΚ 19, 2022
Το μενού του πρίγκιπα William: Τι τρώει κάθε μέρα;

Βy the way, o Πρίγκιπας της Ουαλίας ονομάζεται επίσης Δούκας της Κορνουάλης, καθώς αναλαμβάνει το Δουκάτο της Κορνουάλης από τον πατέρα του -Ενώ ο τίτλος της Ουαλίας είναι ίσως πιο διάσημος παγκοσμίως, το Δουκάτο της Κορνουάλης είναι μια περιουσία 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων και περιλαμβάνει την επωνυμία Duchy Originals προϊόντων διατροφής υψηλής ποιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό σημαίνει ότι, μόλις ξεπεράσετε τους μεγάλους τίτλους και τα τεράστια κομμάτια περιουσίας που είναι επίσης συνδεδεμένα σε οποιαδήποτε βασιλική διαδοχή, ότι ο πρίγκιπας Γουίλιαμ μόλις κληρονόμησε τη μεγαλύτερη μάρκα βιολογικών τροφίμων και ποτών στο Ηνωμένο Βασίλειο!

Και μιας και μιλάμε για τρόφιμα, ξέρατε ότι το αγαπημένο γεύμα του Γουίλιαμ είναι το ψητό κοτόπουλο; Mάλιστα σε συνέντευξή του είπε πως δεν του αρέσουν καθόλου τα μπαχαρικά και λατρεύει ένα σπάνιο ελβετικό τυρί με ξηρούς καρπούς.

Ωστόσο, σε μια πρόσφατη περιοδεία στην Κορνουάλη για να ξεκινήσει το δουκάτο του, ο Πρίγκιπας έδωσε κάποιες άμεσες πληροφορίες για την καθημερινή του διατροφή, σύμφωνα με το Cornwall Live. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάνει λοιπόν ένα δυνατό ξεκίνημα της ημέρας, με ένα τέλειο βρετανικό πρωινό με δύο αυγά, βουτυρωμένο τοστ ολικής αλέσεως, χυμό μήλου και τσάι με γάλα και ζάχαρη.

Όπως συμβαίνει συχνά τις εργάσιμες μέρες, τα μεσημέρια θα φάει απλώς ένα σάντουιτς "με ό,τι μπορείτε να φανταστείτε" μέσα, και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Και πίνει πολύ καφέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
4 / position1: 317 / position2: 749
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb