FITNESS

Έτσι διατηρείται fit η Margot Robbie

Πώς κρατάει σε φόρμα την αψεγάδιαστη σιλουέτα της η πανέμορφη ηθοποιός
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Έτσι διατηρείται fit η Margot Robbie
Pink Illustration

Η Margot Robbie είναι μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη από κάθε άποψη. Εκτός από πανέμορφο πρόσωπο, είναι εξαιρετική ηθοποιός, αλλά έχει και ένα μοναδικά καλλίγραμμό σώμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φυσικά, για να το διατηρήσει κάνει θυσίες στη διατροφή της, αλλά είναι και λάτρης της γυμναστικής. Συγκεκριμένα, αυτό που μπορεί να σε εκπλήξει σχετικά με τη ρουτίνα γυμναστικής της Margot Robbie είναι ότι αποφεύγει τα βάρη, σύμφωνα με το Business Insider, και προτιμά να "αγκαλιάζει" τις δραστηριότητες που της αρέσουν.

View this post on Instagram

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Σε μια συνέντευξη στο Women's Health UK, η μούσα του οίκου Chanel αποκάλυψε ότι αφήνει την προπόνηση ενδυνάμωσης μόνο για λόγους εργασίας και προτιμά το Pilates που βασίζεται περισσότερο στην κίνηση για την καθημερινή της άσκηση.

Εκτός από το Pilates, η Robbie ασχολείται με το τένις και τον χορό ως τρόπο εκγύμνασης.

«Βρήκα πραγματικά διασκεδαστικές τις συνεδρίες πυγμαχίας και μποξ για το «Suicide Squad», αλλά γρήγορα συνειδητοποίησα ότι δεν ήμουν τόσο λάτρης της άρσης βαρών», είπε στη συνέντευξή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φαίνεται η προσέγγιση της Margot Robbie με επίκεντρο την απόλαυση για τη διατήρηση της φόρμας επηρεάζει και τον τρόπο που τρώει, σύμφωνα με το Women's Health Australia. Η ηθοποιός, που κάνει συνειδητή προσπάθεια να χαλαρώσει μετά από μια κουραστική δουλειά, λατρεύει το φαγητό της (και το τσάι της).

"Το φαγητό είναι σπουδαίο πράγμα για μένα. Λατρεύω τα μπιφτέκια και τις πατάτες, τις οποίες θα παραγγείλω με μία μπυρίτσα", παραδέχεται. Μπορείς επίσης να τη βρεις με ένα φλιτζάνι τσάι στο χέρι όλες τις ώρες της ημέρας.

View this post on Instagram

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbieofficial)

Και ενώ δεν περιορίζει τον εαυτό της από το να απολαμβάνει ένα μπέργκερ κάθε τόσο, η Robbie ξεκινά τη μέρα της με κουάκερ και ένα smoothie που ενισχύει το ανοσοποιητικό. Για το μεσημεριανό γεύμα, επιλέγει συνήθως μια σαλάτα με κοτόπουλο, την οποία ακολουθεί  "μια μπριζόλα τόνου με γλυκοπατάτες" για δείπνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 2480 / position2: 2805
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb