ENTERTAINMENT

Ο Μάκης Δημάκης ξεκαθαρίζει για τον Πάνο Καλίδη: Ήρθε και έκανε έναν κύκλο αυτό το πράγμα

«Σε μένα δεν πέφτει λόγος» υπογράμμισε ο Μάκης Δημάκης

Δημοσίευση ΔΕΚ 07, 2022
Ο Μάκης Δημάκης ξεκαθαρίζει για τον Πάνο Καλίδη: Ήρθε και έκανε έναν κύκλο αυτό το πράγμα

Ο Μάκης Δημάκης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, την Τετάρτη, με αφορμή την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Πάνου Καλίδη και την έλευση της Κατερίνας Στανίση στο σχήμα νυχτερινού μαγαζιού. Ο λαϊκός τραγουδιστής επιβεβαίωσε πως δεν τηρήθηκαν οι συμφωνίες στο κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μάκης Δημάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «γίνονται αυτά στα νυχτερινά σχήματα και πολλές φορές συμβαίνει και πριν ξεκινήσει καν το σχήμα να μην γίνεται τελικά καθόλου. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν μπορώ να πάρω θέση και να πω κάτι γιατί δεν ξέρω και δεν είμαι μέσα στο γραφείο την ώρα που γίνεται η κάθε κουβέντα αλλά ούτε νομίζω πως όλα θα πάνε προς το καλό για όλους. Στην ουσία ήρθε και έκανε έναν κύκλο αυτό το πράγμα και ολοκληρώθηκε αποφασίζοντας ότι έτσι θα πράξουν. Οπότε σε μένα δεν πέφτει λόγος».

«Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα, είμαι μια χαρά και ευελπιστώ ότι με τον Πάνο θα δουλέψουμε αργότερα, του χρόνου, του παραχρόνου και ή στη Θεσσαλονίκη ή ξανά εδώ θα ξανασμίξουμε» συμπλήρωσε ο Μάκης Δημάκης στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
1 / position1: 550 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb