ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Μαριάννα σχεδιάζει τα πιο χαρούμενα patterns για το δικό της fashion brand

Μαριάννα Κέλαλη, Cherry Muse
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Μαριάννα σχεδιάζει τα πιο χαρούμενα patterns για το δικό της fashion brand
Μαριάννα Κέλαλη

Η Μαριάννα Κέλαλη, μίλησε στο Pink.gr, για το brand ρούχων που δημιούργησε, ενώ παράλληλα εργάζεται πολλά χρόνια στον χώρο της διαφήμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κατάφερε τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει τη δική της εταιρεία και το όνομα αυτής είναι Cherry Muse. Εικονογραφεί τα δικά της patterns και λατρεύει τα αέρινα υφάσματα που προσδίδουν θηλυκότητα, αλλά προσθέτουν παραλληλα άνεση σε κάθε look. 

Τα ρούχα της είναι χαρούμενα και πολύχρωμα και μπορούν να μας φτιάξουν τη διάθεση. Θα την βρεις στο instagram ως @marianna_busybee και τα ρούχα της στο @cherrymuse_wear.

Μαριάννα, μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου; 

7:30 το ξυπνητήρι χτυπά. Κάποιες μέρες ξυπνάω πριν καν χτυπήσει. Πρώτη μου «δουλειά», να χουζουρεψω με τον Bilbo. Έπειτα καφεδάκι στο χέρι και η απαραίτητη βόλτα στην αγαπημένη Φωκίωνος. 09:30 θα με βρείτε στο αμάξι, όπου ξεκινά και το καθημερινό ταξίδι. Φασόν, υφάσματα, ραντεβού, παραδόσεις, πατρόν, δείγματα.

Αρκετές ώρες μετά, με το ρολόι να δείχνει αισίως 20.00, επιστρέφω σην Κυψέλη και αφού περπατήσω, παρέα με τον Bilbo, ολη τη Φωκίωνος και παλι, αφού χαιδέψω και μιλήσω με όλους τους τετράποδους κ μη φίλους μου, επιστρέφω στο σπιτι.

Κάποια βράδια γεμιζουν με γιόγκα, άλλα με σύντομες εξόδους και καποια παραπάνω στον αριθμό, με σχέδια για νέα πατρόν και εικονογραφίσεις. Σίγουρα πριν τελειώσει η μέρα θα με βρείτε στον καναπέ αγκαλιασμένη με τον Bilbo!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna_busybee (@marianna_busybee)

Τι είναι αυτό που σου αρέσει στη δουλειά σου;

Αγαπώ αυτή τη συνεχή πρόκληση  να ξεπεράσω όλα όσα έκανα στην προηγούμενη συλλογή. Απολαμβάνω επίσης, την επαφή με ενδιαφέροντες ανθρώπους που νιώθω ότι με εξελίσσουν προσωπικά και επαγγελματικά.  Περισσότερο απ' όλα βέβαια λατρεύω να βλεπω τα ρούχα μου φορεμένα από άλλες γυναίκες.

Μιλώντας σε ένα κορίτσι που ψάχνει να βρει το δρόμο του, ή τον τρόπο για να κάνει καριέρα, εκτός από τη σκληρή δουλειά, τι άλλο βοηθά στην ανέλιξη;

Η πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Αυτή η βαθιά πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα θα βρεις τον τρόπο να φτάσεις στον στόχο που έχεις θέσει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna_busybee (@marianna_busybee)

Πώς οργανώνεσαι;

Οργανωση είναι το δεύτερο μου όνομα! Δεν ξέρω να σας πω ακριβώς με ποιον τρόπο το κάνω. Νομίζω γεννήθηκα ετσι. Σίγουρα, με βοηθάει πολύ να γράφω τι έχω να κάνω και να βάζω reminders.

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου, τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις περισσότερο;

Γυμναστική και πάλι γυμναστική.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianna_busybee (@marianna_busybee)

Υπάρχουν πράγματα στη δουλειά σου που δεν σου αρέσουν καθόλου;

Δεν μου αρέσουν καθόλου τα λάθη που μπορεί να προκύψουν κατά την παραγωγή των ρούχων, καθώς εμπλέκονται σε αυτήν πολλά άτομα και ειδικότητες. Ειναι κάτι σύνηθες και αναμενόμενο, αλλά πάντοτε με αγχώνει όταν συμβαίνει. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cherry Muse (@cherrymuse_wear)

Ήταν ένα επάγγελμα που ήθελες να ακολουθήσεις από πάντα ή σου προέκυψε στην πορεία;

Ήταν ένα επάγγελμα που ήξερα από πάντα πως μια μέρα θα ακολουθούσα Προέκυψε σαν φυσικό αποτέλεσμα τον πολλών χρόνων ενασχόλησής μου με την εικονογράφηση, τη γραφιστική και το ράψιμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb