Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Entertainment

Ποιοι είναι οι έλληνες DJ`s που συμμετείχαν στο πάρτυ του οίκου Bvlgari στο Λονδίνο;

Κατέχουν ιδιαίτερη θέση στον καλλιτεχνικό χώρο

Γράφει η MATINA KONTOY
Δημοσίευση ΔΕΚ 01, 2022

Ποιοι είναι οι έλληνες DJ`s που συμμετείχαν στο πάρτυ του οίκου Bvlgari στο Λονδίνο;
Mångata Projekt

Mångata Projekt: Οι Έλληνες DJs και παραγωγοί Τάσος Φιλίππου και Θάνος Μακρής στα λαμπερά εγκαίνια της εμβληματικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis στη Saatchi Gallery που διοργάνωσε ο οίκος Bulgari

Οι δυο διάσημοι dj΄s Mångata Projekt που κατέχουν ιδιαίτερη θέση στον καλλιτεχνικό χώρο, χάρη στις ξεχωριστές μουσικές τους παραγωγές και επιλογές και το χαρακτηριστικό μουσικό τους ύφος, πέτυχαν να δημιουργήσουν μια άκρως ζωντανή ατμόσφαιρα στο party που ακολούθησε τα εγκαίνια της έκθεσης Serpenti Metamorphosis, με τους βαθιά μελωδικούς house και techno ήχους που τους χαρακτηρίζουν. Παράλληλα η βραβευμένη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Eve  ενθουσίασε το κοινό του πάρτι με τα πιο εμβληματικά τραγούδια της κατά τη διάρκεια του εκπληκτικού show.

Ο οίκος Bulgari γιόρτασε τα εγκαίνια της εμβληματικής έκθεσης Serpenti Metamorphosis, που προέκυψε από τη συνεργασία με τον  Refik Anadol  και πραγματοποιήθηκε στη Saatchi Gallery στο Λονδίνο προσελκύοντας τον διεθνή Τύπο, πολλούς celebrities και φίλους του αναγνωρισμένου οίκου.

Γιορτάζοντας το φίδι, ένα από τα πλέον εμβληματικά μοτίβα του οίκου Bulgari, το καινοτόμο έργο τέχνης τεχνητής νοημοσύνης που παραγγέλθηκε από την Roman Maison και υλοποιήθηκε από τον πολυβραβευμένο καλλιτέχνη και σκηνοθέτη Refik Anadol, αποτελεί το δεύτερο κεφάλαιο ενός ταξιδιού που ξεκίνησε πέρυσι στην Piazza Duomo στο Μιλάνο. Η ειδική αυτή εκδήλωση αντιπροσωπεύει την πρώτη από μια σειρά εορτασμών που έχουν προγραμματιστεί για το 2023, τη χρονιά της 75ης επετείου του θρυλικού σήματος του Bulgari Serpenti.

H έκθεση παρουσιάζεται στη Saatchi Gallery στο Λονδίνο από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 23 Δεκεμβρίου, με ελεύθερη είσοδο που μπορείτε να εξασφαλίσετε από το Bulgari.com.

Φωτογραφίες από το event ΕΔΩ.

Photo credits – Getty- Dave Bennett.

SOCIAL MEDIA

Instagram: https://www.instagram.com/mangataprojekt/

Facebook: https://www.facebook.com/mangataprojekt/

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3nJuGhEDL5pthD13tZm59L?si=isL7JZkNTcarZibZHsH1IA

 

PR AGENCΥ CONCEPT COMMUNICATION STRATEGIES – 210 8021252 – [email protected]
Περισσότερα Θέματα Entertainment
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb