ENTERTAINMENT

Celebrities που δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ

Και οι λόγοι πίσω από αυτό!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Celebrities που δεν πίνουν καθόλου αλκοόλ
Pink Illustration

Αρκετοί άνθρωποι επιλέγουν να κάνουν αποχή από το αλκοόλ για κάποιο διάστημα "αποτοξίνωσης" ή να εγκαταλείψουν το αλκοόλ για την περίοδο της Σαρακοστής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για αυτές τις διασημότητες, όμως, το να είσαι νηφάλιος είναι ένας τρόπος ζωής 365 ημέρες το χρόνο.

Δες παρακάτω, λοιπόν, 28 celebrities που δεν πίνουν αλκοόλ και τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να είναι τόσο πειθαρχημένες.

Jennifer Lopez

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η J.Lo φαίνεται τόσο απίστευτη στα 50 της γιατί αποφάσισε να κόψει το ποτό για να διατηρήσει τη λαμπερή της επιδερμίδα. «Δεν πίνω, δεν καπνίζω, δεν πίνω καφέ», είπε στο Us Weekly. «Αυτό καταστρέφει πραγματικά το δέρμα σου καθώς μεγαλώνεις».

Natalie Portman

Η Natalie, 38 ετών, είπε ότι έπινε λίγο στα νεότερα της χρόνια, αλλά δεν πίνει καθόλου αλκοόλ τώρα: «Δεν πήγαινα σε πάρτι στο λύκειο και ναι, δεν άγγιξα "χόρτο" μέχρι τα 20 μου. Επίσης, δε μέθυσα ποτέ μέχρι που πήγα στο κολέγιο. Αλλά νομίζω ότι αυτό είναι καλό από πολλές απόψεις."

Naomi Campbell

Η Naomi, 49 ετών, είπε στο Life & Style: "Εγκατέλειψα το αλκοόλ. Το να μην πίνω με κάνει πολύ πιο ευτυχισμένη."

Kim Kardashian

Τεχνικά, η Kim δεν κάνει μια ζωή εντελώς χωρίς αλκοόλ, αλλά πίνει τόσο σπάνια που την έχουμε συμπεριλάβει σε αυτή τη λίστα. «Τώρα πίνει πού και πού, αλλά κυρίως απέχει», είπε μια πηγή στο PEOPLE. «Μπορεί να πιει ένα ποτήρι σαμπάνια σε διακοπές ή για γενέθλια κάποιου, αλλά είναι σπάνιο».

Tyra Banks

Το 2011, η 46χρονη Tyra είπε στο Forbes: "Νιώθω ότι ήμουν πολύ τυχερή επειδή δεν έχω πραγματικά μια εθιστική προσωπικότητα. Δεν πήρα ποτέ ναρκωτικά και είχα δοκιμάσει λίγο αλκοόλ όταν ήμουν 12 χρονών, αλλά μέχρι εκεί».

Blake Lively

Η Blake ήταν ειλικρινής σχετικά με το γεγονός ότι είναι sober: Η 32χρονη είπε στο Allure: "Είναι κάτι για το οποίο πραγματικά δεν έχω καμία επιθυμία. Δεν είναι ότι αποφάσισα αυτές τις αυστηρές επιλογές τρόπου ζωής!

Anne Hathaway

Η Anne, 37, δεσμεύτηκε να εγκαταλείψει το αλκοόλ για 18 χρόνια όταν γεννήθηκε ο γιος της Jonathan, επειδή ένιωθε ότι δεν θα μπορούσε να είναι διαθέσιμη για αυτόν αν έχει hanover. Μιλώντας στην Christine Lampard στο Lorraine, η Anne είπε: "Ο χρόνος που έχω μαζί του είναι πραγματικά πολύτιμος. Και άφησα πολλή δουλειά και είδα ότι ο χρόνος μου μαζί του επηρεαζόταν, όχι απαραίτητα από το ποτό, καθώς δε ξέφυγα ποτέ. Αλλά, αν και δεν μου αρέσει να το λέω, καθώς μεγαλώνεις, τα hangover γίνονται πολύ άσχημα. "Έπρεπε να κάνω μια επιλογή και επέλεξα τα πρωινά. Δεν είναι ενοχλητικό; Δεν είναι φρικτό; Είμαι πραγματικά εκνευρισμένη με το πόσο καλά πάει".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
15 / position1: 102 / position2: 420
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb