ENTERTAINMENT

Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος αποκάλυψαν τον λόγο που πήραν «διαζύγιο»

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας η παράσταση του Φοίβου «Γεια - The musical» και η Δέσποινα Βανδή δεν θα μπορούσε να λείπει

Δημοσίευση ΝΟE 29, 2022
Η Δέσποινα Βανδή και ο Φοίβος αποκάλυψαν τον λόγο που πήραν «διαζύγιο»

Πολλά χρόνια μετά το επαγγελματικό τους διαζύγιο η τραγουδίστρια και ο μουσικοσυνθέτης πόζαραν ξανά μαζί και έκαναν από κοινού δηλώσεις στις κάμερες μιλώντας για το μιούζικαλ, το επαγγελματικό τους διαζύγιο, αλλά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν ξανά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Τα συναισθήματά μου είναι πολύ άγχος για το πώς θα δει η Δέσποινα Βανδή την παράσταση. Είναι ο μεγάλος κριτής. Θα μου πει την άποψή της όποια κι αν είναι, είμαστε πολύ ειλικρινείς μεταξύ μας. Για αυτό στενοχωριόμαστε πολλές φορές» δήλωσε ο Φοίβος, με τη Δέσποινα Βανδή να συμπληρώνει με χιούμορ «Η πολλή ειλικρίνεια μας χώρισε».

Για το ενδεχόμενο οι δυο τους να συνεργαστούν ξανά, ο Φοίβος απάντησε: «Γιατί όχι; Τίποτα δεν αποκλείεται, στο χέρι μας είναι».

Τέλος η Δέσποινα Βανδή σχολίασε: «Έχω μια ιδιαίτερη φόρτιση. Είμαι πάρα πολύ περίεργη. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει μιούζικαλ το Γεια, είπα “εγώ που είμαι;”. Ήταν η πρώτη μου αντίδραση».

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 333 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb