ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Σήμερα, τρία ζώδια θα έχουν την πιο ερωτική μέρα όλης της χρονιάς

Τα ζώδια θα νιώσουν την ερωτική ενέργεια της Αφροδίτης
AstroGirl
Δημοσίευση ΝΟE 18, 2022
Σήμερα, τρία ζώδια θα έχουν την πιο ερωτική μέρα όλης της χρονιάς
Φωτογραφία από Vlada Karpovich

Δεν μπορούμε να αρνηθούμε το γεγονός ότι η πιο πρόσφατη σεζόν των εκλείψεων μας έφτασε όλους στα όριά μας και προκάλεσε μερικές αποκαρδιωτικές στιγμές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι οι κοσμικές ενέργειες μας κρατούν καλύτερα αυτή την εβδομάδα και τα πράγματα έχουν αρχίσει να νιώθουν λίγο πιο αρμονικά στην τρέχουσα πλανητική ατμόσφαιρα.

Μετά τις 18 Νοεμβρίου τρία ζώδια θα νιώσουν την ερωτική ενέργεια της Αφροδίτης

Καρκίνος

Είστε τόσο βαθιά συντονισμένοι με το στόχο σας και με τα πράγματα που θέλετε να επιτύχετε τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να νιώσετε μια εμβάθυνση της σχέσης σας με τους ανθρώπους που νοιάζεστε περισσότερο στη ζωή σας και η διαίσθησή σας θα επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό. Αυτή είναι η υπενθύμισή σου να ακολουθήσεις την καρδιά σου, Καρκίνε. Είστε στο τέλειο σημείο για να ζήσετε κάτι ριζωμένο και όμορφο, αυτή τη στιγμή!

Σκορπιός

Υπάρχουν τόσες πολλές μαγικές πτυχές που σας έχουν χαρίσει ομορφιά αυτή την εβδομάδα, αλλά τώρα είναι ειδικά η ώρα να εκμεταλλευτείτε αυτές τις γοητευτικές ενέργειες. Όταν η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον ακμαίο Δία - ο πέμπτος οίκος του πάθους και της έκφρασης θα πάρει φωτιά. Αυτό θα σας βοηθήσει να ενδυναμώσετε να ακολουθήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας. 

Ιχθύες

Μαθαίνετε πώς να εμπιστεύεστε τον εαυτό σας και τη μαγεία πίσω από αυτό που νιώθετε – η διαίσθησή σας σας ωθεί και σας οδηγεί σε νέους ορίζοντες και είναι καλύτερο να την ακολουθήσετε! Τα πάντα στη ζωή σας θα μεγεθύνονται και θα καλυφθούν με μια αστραφτερή αίσθηση ελαφρότητας και ελπίδας. Είτε έτσι είτε αλλιώς - εμπνέεστε περισσότερο από ποτέ σε αυτή την ενέργεια και τα αστέρια σας δίνουν τη δύναμη να φτάσετε σε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε σε αυτή τη ζωή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
1 / position1: 213 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb