SKIN CARE

Αυτά είναι tips των ειδικών για να βελτιώσεις τους μαύρους κύκλους

Οι ειδικοί προτείνουν κάποιες λύσεις
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Αυτά είναι tips των ειδικών για να βελτιώσεις τους μαύρους κύκλους
@mandymadd

Πάνω από τις μισές γυναίκες έχουν μαύρους κύκλους ή σακούλες κάτω από τα μάτια και θέλουν να βρουν λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια, αποτελούν σύνηθες φαινόμενο σε πολλούς ανθρώπους. Η αιτία που υπάρχουν δεν είναι μόνο μια. Αρχικά, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι παράγοντες που τα προκαλούν μπορεί να είναι κληρονομικοί. Ακόμα, όσο μεγαλώνουμε, το σημείο εκείνο χάνει την ελαστικότητά του και λεπταίνει η επιδερμίδα.

Η κούραση, η διατροφή, η έλλειψη ύπνου και οι πολλές ώρες στις οθόνες, αποτελούν σημαντικούς παράγοντες που χειροτερεύουν την κατάσταση. Φυσικά, μπορεί να μη σε ενδιαφέρει να ασχοληθείς με το ζήτημα. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάτι, οι ειδικοί έχουν ορισμένα tips. 

Τα tips των ειδικών για να βελτιώσεις τους μαύρους κύκλους

Φυσικά, δεν υπάρχει κάτι μαγικό που μπορείς να κάνεις και να εξαφανίσεις ως δια μαγείας τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Μια συνήθεια που δεν σου κοστίζει οικονομικά είναι ο καλός ύπνος. Αρχικά, φτιάξε μια ρουτίνα αποσυμπίεσης το βράδυ και προσπάθησε να μην περνάς τόσο χρόνο στο κινητό. Καλό είναι να μην κοιμάσαι πολύ αργά, ώστε να κερδίζεις αυτές τις ώρες που ανανεώνεται και ξεκουράζεται ο οργανισμός και η επιδερμίδα σου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Volition Beauty (@volitionbeauty)

Βάλε περισσότερη ενυδάτωση στη ζωή σου. Πέρα από το νερό που πρέπει να πίνεις καθημερινά, κάνε φίλο σου το Υαλουρονικό Οξύ. Έχουμε πει ότι είναι θαυματουργό, καθώς κρατάει 1000 φορές το βάρος του σε νερό και βοηθά την επιδερμίδα να παραμένει φρέσκια. Οπότε, βρες τις κρέμες ματιών, αλλά και τα serums με Υαλουρονικό Οξύ και προτίμησέ τα.

Ακόμα ένα συστατικό που πρέπει να έχεις κατά νου, είναι η ρετινόλη.  Η ρετινόλη θα βοηθήσει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες να βελτιωθούν, ενώ λειτουργεί και προληπτικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Augenkraft | Dr. Lubos Frano (@augenkraft)

Για να αυξήσεις την μικροκυκλοφορία του αίματος και την όψη του στην περιοχή, κάνε κρυοθεραπεία. Τα ice rollers βοηθούν να δείχνεις πιο ξεκούραστη και ανανεωμένη. 

Αν θέλεις κάτι πιο επεμβατικό, υπάρχουν πολλές θεραπείες που γίνονται από τους γιατρούς. Ο δερματολόγος που εμπιστεύεσαι, θα σε ενημερώσει γι’αυτές. 

Τέλος, μην ξεχνάς το αντηλιακό και σε αυτήν την περιοχή. Βρες κρέμα ματιών με SPF, ή κάποιο αντηλιακό που θα είναι κατάλληλο για την περιοχη, καθώς δεν κάνουν όλα και μπορεί να έχεις ερεθισμούς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 71 εβδομάδες
Οι ειδικοί μίλησαν: αυτό το trend στα φρύδια που δεν φεύγει με τίποτα από τις ζωές μας
Η τάση που κάνουν όλες στα φρύδια
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb