ENTERTAINMENT

00s girl bands που λατρέψαμε, αλλά εξαφανίστηκαν

Όταν θυμόμαστε αυτά τα κοριτσίστικα μουσικά σύνολα, η νοσταλγία χτυπάει κόκκινο!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
00s girl bands που λατρέψαμε, αλλά εξαφανίστηκαν
Pink Illustration

Είτε μεγάλωσες στις αρχές της νέας χιλιετίας είτε όχι, όταν μιλάμε για πραγματική νοσταλγία, δε μπορούμε να μην αναφέρουμε τα pop groups που στιγμάτισαν αυτή την περίοδο και λάτρεψαν οι έφηβες σε όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω θυμόμαστε μερικά από τα πιο διάσημα girl bands των 00s που με τα hits τους άφησαν ιστορία, παρόλο που σήμερα έχουν αφήσει πίσω τους τη μουσική καριέρα για τα καλά.

Atomic Kitten

Οι Atomic Kitten είναι μια αγγλική ομάδα κοριτσιών που δημιουργήθηκε στο Λίβερπουλ το 1998, της οποίας τα σημερινά μέλη είναι η Liz McClarnon και η Natasha Hamilton. Το συγκρότημα ιδρύθηκε από τους Orchestral Maneuvers in the Dark, Andy McCluskey και Stuart Kershaw, οι οποίοι υπηρέτησαν ως βασικοί τραγουδοποιοί κατά τα πρώτα χρόνια της Atomic Kitten.

Sugababes

Οι Sugababes είναι μια βρετανική ομάδα κοριτσιών που αποτελείται από τις Mutya Buena, Keisha Buchanan και Siobhán Donaghy. Η σύνθεση άλλαξε τρεις φορές πριν επιστρέψει στην αρχική σύνθεση το 2011. Η μπάντα υφίσταται μέχρι σήμερα χωρίς να γνωρίζει την τόσο μεγάλη επιτυχία που είχε στις αρχές των 00s.

TaTu

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι μικρές χαριτωμένες Ρωσίδες, Julia και Lena, έγιναν γνωστές για την (μάλλον μανατζερίστικη) ερωτική τους σχέση, αλλά και για την ιδιαίτερη pop/rock μουσική τους., Ξεχώρισαν τα κομμάτια It's all about us, Not Gonna Get Us και All the Things she Said. Οι TaTu διαλύθηκαν το 2011.

Girls Aloud

Oι Girls Aloud ήταν ένα αγγλο-ιρλανδικό pop συγκρότημα κοριτσιών που δημιουργήθηκε μέσω της εκπομπής ταλέντων του ITV Popstars: The Rivals το 2002. Το συγκρότημα αποτελούνταν από τις τραγουδίστριες Cheryl, Nadine Coyle, Sarah Harding, Nicola Roberts και Kimberley Walsh. To Love Machine ήταν το μεγάλο τους hit, ενώ διαλύθηκαν το 2009. Το 2012-2013 επανενώθηκαν κι έβγαλαν το "Ten". Το Σεπτέμβριο του 2021, η Sarah Harding πέθανε από καρκίνο του μαστού και το υπόλοιπο γκρουπ συσπειρώθηκε για ένα live για καλό σκοπό.

Las Ketchup

Oι Las Ketchup είναι ένα ισπανικό συγκρότημα κοριτσιών που ιδρύθηκε από τον παραγωγό δίσκων φλαμένκο Manuel "Queco" Ruiz. Το συγκρότημα, το οποίο αποτελείται από τις αδερφές Lucía, Lola και Pilar Muñoz, είναι περισσότερο γνωστό για το επιτυχημένο σινγκλ του 2002, "The Ketchup Song", ένα σινγκλ που πούλησε πάνω από επτά εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και σε ακούμε να το τραγουδάς αυτή ακριβώς τη στιγμή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 408 / position2: 1525
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb