Νέα (news) και πολύτιμες συμβουλές για την ομορφιά, τη μόδα, τον έρωτα, τις σχέσεις και tips για τη ζωή της σύγχρονης γυναίκας
Pink

Κωνσταντίνου & Ελένης: Πώς είναι σήμερα οι «μοναδικές αγάπες» του Μάνθου Φουστάνου

Λίλα, Φιόνα, Τζοάννα ....

Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Δημοσίευση ΝΟE 03, 2022

Κωνσταντίνου & Ελένης: Πώς είναι σήμερα οι «μοναδικές αγάπες» του Μάνθου Φουστάνου
Pink Illustration

Η σειρά που αγαπήθηκε από τόσους πολλούς και παίζεται καθημερινά εδώ και 22 χρόνια στην τηλεόραση, μας έχει κάνει να αγαπήσουμε το χαρακτήρα του Μάνθου αλλά και τις πολλές αγαπημένες του!

Πώς είναι όμως σήμερα η Λίλα, η Φιόνα, η Τζοάννα, η Σιλβάνα και η Μιράντα;

Δες παρακάτω ...

Τζοάννα 

Η ξανθιά Αγγλίδα φιλενάδα του βιομήχανου, η Τζοάννα, ενσαρκώθηκε από την όμορφη ηθοποιό Χρύσα Κοντογιώργου, η οποία μέχρι σήμερα παραμένει υπέροχη. Είναι 44 ετών, παντρεμένη με τον εφοπλιστή Απόστολο Βεντούρη και τα τελευταία χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με το θέατρο. 

Λίλα

Η πληθωρική "παρδαΛίλα" είναι η ηθοποιός Μαριάννα Μαρτέλη. Η ίδια πλέον δεν ασχολείται με την υποκριτική, καθώς όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της, η οικονομική ανασφάλεια την οδήγησε να απομακρυνθεί από τον χώρο και να αρχίσει να εργάζεται ως καθηγήτρια Αγγλικών.

Φιόνα

Η δεσποινίς "Σαχλοκώδων" και "δολοφιόνα των ηθών", είναι η ηθοποιός Λίλιαν Αρχοντή, η οποία μέχρι σήμερα εργάζεται ως ηθοποιός, αφού την έχουμε δει και στο "Καφέ της Χαράς", ενώ συχνά βρίσκεται στην επικαιρότητα με δηλώσεις της.

Μιράντα

Η Μιράντα Παπαδοπούλου "σαν τα μπισκότα" λέγεται Αναστασία Καΐτσα, ενώ είναι ακόμα ενεργή ηθοποιός και ασχολείται με το θέατρο.

Σιλβάνα 

Η Ιταλίδα ερωμένη του Μάνθου είναι η ηθοποιός Χριστίνα Γουλιελμίνο. Είναι γνήσια Ιταλίδα και τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην πατρίδα της, όπου διατηρεί κανάλι στο You Tube με τίτλο CriGuglielmino.
Περισσότερα Θέματα Pink
× PINK.GR
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ NEWSLETTER
GET CONNECTED
Nextweb