Μαγαζιά της Αθήνας που θα γιορτάσουν το Halloween και σε καλούν σε σκοτεινά πάρτι!

Πού θα πας με στολή, που θα φας spooky γλυκά και πού θα παίζει techno μέχρι το πρωί!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Μαγαζιά της Αθήνας που θα γιορτάσουν το Halloween και σε καλούν σε σκοτεινά πάρτι!

Για σένα που αγαπάς αυτήν την ξενόφερτη γιορτή και μάλλον αυτές τις ημέρες θα θες να μπεις στο κλίμα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Halloween γιορτάζεται την 31η Οκτωβρίου και είναι η ημέρα όπου οι ψυχές των νεκρών θέλουν να «εκδικηθούν» όσους τους έκαναν κακό εν ζωή, έτσι οι άνθρωποι μεταμφιέζονται, ώστε να μην τους βρουν τα πνεύματα.

Creepy στολισμοί, φαγητά και γλυκά βασισμένα στο Halloween, «σκοτεινά» πάρτι, διασκέδαση που κρύβει εκπλήξεις και λίγη απόδραση από την καθημερινότητα.

Το ελληνικό Halloween Παίζει δυνατά στα στέκια της πόλης!  Σκαλισμένες κολοκύθες, spooky λιχουδιές, φαντάσματα, σκελετοί και βαμπίρ, τρομακτικές μελωδίες και ένα γενικότερο Halloween vibe σε περιμένει για να περάσεις τέλεια.

Συγκεντρώσαμε μερικά ενδιαφέροντα μέρη και event και get ready για το πιο skooky ΠΣΚ της πόλης! 

TGI Fridays x Cap Cap

Τα TGI Fridays σε συνεργασία με τo λατρεμένο brand Cap Cap έχουν μπει για τα καλά στο Halloween mood και παρουσιάζουν μοναδικά λαχταριστά γλυκά εμπνευσμένα από τη μαγεία του Halloween.

Μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου θα βρεις το “Bloody Velvet”, ένα red velvet με cream cheese και φράουλες ή το “Wicked Pumpkin”, ένα blondie λευκής σοκολάτας με κολοκύθα, cream cheese, με σως speculoos και marshmallow. Και για τους λάτρεις της σοκολάτας, υπάρχει το “Yummy Spider” ένα σοκολατένιο soft cookie pie με γέμιση bueno αλλά και το “R.I.P”, σοκολατένιο brookie (μισό brownie, μισό cookie) ψημένο με ζύμη μπισκότου σοκολάτας και φυστικοβούτυρο, που σερβίρεται με παγωτό βανίλια, σως σοκολάτας και τριμμένο μπισκότο Oreo. Εκτός από τα γλυκά, αναμένονται διάφορα Halloween events μέχρι και την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε όλα τα TGI Fridays

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tgifridaysgr (@tgifridaysgr)

Cap Cap

Φέτος το Cap Cap ντύνεται με την πιο τρομακτική θεματική των τελευταίων χρόνων, το “House of Horror”. Εμπνευσμένο από τις κορυφαίες ταινίες τρόμου, θα συναντήσεις τον ανατριχιαστικό κλόουν και τη δαιμονισμένη καλόγρια αλλά και πολλά «επικίνδυνα» παιχνίδια. Ανεβαίνοντας στον επάνω όροφο, η αγωνία κορυφώνεται κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις τον Vecna, την Eleven ή να επικοινωνήσεις με τον χαμένο Will.

Πανόρμου 26, Αιγάλεω

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cap Cap (@capcapgr)

Little Kook

Τα πιο μυστήρια πλάσματα κατοικούν εκεί ακριβώς και σε περιμένουν για να σου σερβίρουν τα πιο “creepy” γλυκά. Τρομακτικά βαμπίρ και μάγισσες υπάρχουν διάσπαρτα στο χώρο και δε θα σταματήσεις να βγάζεις φωτογραφίες για το insta. Το μαγαζί είναι ό,τι πρέπει για να γιορτάσεις σε πιο ήσυχους ρυθμούς, την πιο spooky μέρα του χρόνου.

Καραϊσκάκη 17, Αθήνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LittleKook (@littlekook_)

Six D.O.G.S

Πριν από δέκα χρόνια το Six D.O.G.S οργάνωσε για πρώτη φορά Halloween party και από τότε το κάνει κάθε χρόνο με εξαίρεση τα τρία χρόνια πανδημίας. Έτσι και φέτος η Αβραμιώτου θα γεμίσει με αιματοβαμμένες φάτσες και νεκροκεφαλές στις 31 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 για το “A Spooktacular Halloween Night! #9”. Βάλε την πιο ωραία spooky στολή για να κερδίσεις στο “Best costume contest” που θα γίνει. Τέλος, σε ενημερώνω ότι θα υπάρξουν και παιχνίδια με τρομακτικούς κλόουν!

Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι | Είσοδος: 5€

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη six d.o.g.s (@sixdogsgr)

ΕΚΕΙ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το club ΕΚΕΙ στη Λέκκα, θα έχει ένα από τα πιο «σκοτεινά» πάρτι της πόλης. Στις 23:00 ξεκινάει η φιέστα και θα υποδεχτεί όλες τις μάγισσες και τα βαμπίρ για να γιορτάσουν την επέλαση των πνευμάτων, χορεύοντας τις πιο μεγάλες επιτυχίες όλων των δεκαετιών. Εννοείται πως θα υπάρχουν παντού κολοκύθες, αίματα, ιστοί αράχνης και ένα τρελό party mood.

Λέκκα 23-25, Αθήνα | Είσοδος: 10€ με ποτό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αιμίλιος Αυγέρης (@aimiliosaugerhs)

IT Athens

Στην καρδιά των Εξαρχείων, η ομάδα του 100% Techno, την Παρασκευή στις 28 Οκτωβρίου, στις 00:00 οργανώνει το “Halloween Techno”, μια βραδιά με ιστούς από αράχνες, νεκροκεφαλές, χαραγμένες κολοκύθες και techno μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ντύσου σε Halloween vibes και προετοιμάσου για ατελείωτο χορό σε ένα safe place για όλους.

Σολωμού 30 & Μπόταση 9, Αθήνα | Είσοδος: 8€ με μπύρα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη IT - Athens (@itathensexarcheia)

Αρχιτεκτονική Live

Ένα από τα μεγαλύτερα ετήσια Halloween party, αφιερωμένο στη σειρά “Stranger Things” και σε ταινίες των 80’s θα είναι και φέτος εδώ. Αλλόκοτα πλάσματα βγαλμένα από ταινίες, Dj sets, arcade games και θεματικά δώρα θα σε εντυπωσιάσουν. Οπότε ετοιμάσου στις 29 Οκτωβρίου στις 22:00 να ζήσεις από κοντά την πιο «τρομακτική» εμπειρία, φορώντας το πιο εντυπωσιακό κοστούμι σου!

Ελασιδών 6, Αθήνα | Είσοδος: 8€ με μπύρα, κρασί ή αναψυκτικό

The Spot

Άλλο ένα φανταστικό πάρτι στο κέντρο, θα γίνει στις 29 Οκτωβρίου και ώρα 21:00. Τί πρέπει να κάνεις; Ετοίμασε το πιο εντυπωσιακό κοστούμι- στολή και απόλαυσε την πιο “terrifying” εμπειρία. Στο τέλος θα γίνει και διαγωνισμός καλύτερου κοστουμιού, οπότε πού ξέρεις; Μπορεί να βγεις κερδισμένος! Όπως και να’χει θα περάσεις τέλεια σε ένα εξαιρετικό σόου με ανατριχιαστική διάθεση.

Ακάμαντος 9, Αθήνα | Είσοδος: 8€ με ποτό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Spot (@thespotthissio)

Death Disco

To Death Disco Club φημίζεται για τα πολυήμερα πάρτι που κάνει την περίοδο του Halloween. Φέτος, το πάρτι θα είναι τετραήμερο και θα ξεκινήσει στις 27 Οκτωβρίου με το “The Cure Halloween Party” στις 22:00, συνεχίζει στις 28 με το “80’s Halloween Party” στις 23:00, την τρίτη μέρα (29/10) έχουμε “A Gothic Halloween” στις 23:00 και τέλος ανήμερα του Halloween, 31 Οκτωβρίου, θα γίνει το “K-Pop Fantasy Night ” στις 23:00. Ετοιμάσου για φοβερά σκηνικά, ποτά και scary, horror, dead and buried ατμόσφαιρα. Η μεταμφίεση δεν είναι υποχρεωτική αλλά είναι καλοδεχούμενη!

 Ωγύγου 16 & Λεπενιώτου 24, Ψυρρή | Είσοδος: 5€ με μπύρα ή κρασί

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva (@evasam__)

Oddity Club

Το Oddity οργανώνει το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 22:00 ένα “Epic Halloween Party” στο οποίο θα παίξουν μουσικές από τα 80’s μέχρι σήμερα, r&b, disco, trash και pop κομμάτια. Ντύσου άνετα με στολή ή χωρίς και ετοιμάσου να ξεσκουριάσεις στον χορό μέχρι το πρωί! Το κλαμπ θα είναι γεμάτο σκελετούς και ζόμπι για ένα άκρως spine-chilling mood.

Ηρακλείδων 61, Αθήνα | Είσοδος: 5€

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oddity Club (@oddityathens)

Πλυντήριο Bar

Το γνωστό σε όλους club της Ορφέως δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα με τα Halloween parties. Το “Party χωρίς μαλακτικό- Halloween edition” θα γίνει στις 27 Οκτωβρίου και έχει ήδη ετοιμάσει την playlist του με τα πιο ξεσηκωτικά τραγούδια. Την μπουγάδα θα αντικαταστήσουν για λίγο τα βαμπίρ και οι νεκροκεφαλές και πίστεψε με, δεν πρέπει να το χάσεις!

Ορφέως 33, Αθήνα | Είσοδος: 7€ με ποτό

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πλυντήριο bar 90ς-00ς🎶🎵❤❤ (@plintiriobar)

Είτε επιλέξεις τα θεματικά καφέ είτε κάποιο κλαμπ για χορό και ξενύχτι, είναι must πλέον να γιορτάσεις το Halloween, με τον τρόπο που σου ταιριάζει. Μόνο πριν μπεις, μην ξεχάσεις να ρωτήσεις “trick or treat?”

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
24 / position1: 932 / position2: 1753
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb