TRENDS

Η Δανάη Μπάρκα ακολούθησε αυτό το fashion trend του φθινοπώρου

Είδαμε τη Δανάη Μπάρκα, με ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου.
Γράφει η ΛΟΥΚΙΑ ΣΑΝΙΔΑ
Η Δανάη Μπάρκα ακολούθησε αυτό το fashion trend του φθινοπώρου
@danai_barka

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, αγαπάει τη μόδα και την ομορφιά. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε κάνει save πολλά looks της. Μπορεί να είναι κάποιο μακιγιάζ, ή χτενίσματα, κουρέματα. Η αλήθεια είναι ότι δοκιμάζει και κάνει αλλαγές στα μαλλιά της. Μάλιστα, όταν τα έκοψε, έγινε ένας χαμός με το πιο κοντό μαλλί της.

Το trend του φθινοπώρου που δοκίμασε η Δανάη Μπάρκα

Εκτός από τις τάσεις ομορφιάς, τη βλέπουμε να αγαπάει και τα fashion trends. Ανέβασε μια φωτογραφία στα social media, που μας τράβηξε κατευθείαν το βλέμμα. Αυτό συνέβη γιατί ακολούθησε το total orange trend. Πώς να μην προσέξεις το πορτοκαλί look της; Είναι πολύ εντυπωσιακό και της πάει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴅᴀɴᴀɪ ʙᴀʀᴋᴀ 🌻🧿 (@danai_barka)

Φόρεσε πορτοκαλί φουστάνι, αλλά και παπούτσια. Το πορτοκαλί, είναι φέτος ανάμεσα στα πιο hot χρώματα του φθινοπώρου. Το έχουμε δει από τις πασαρέλες, μέχρι και το street style πολλών πόλεων. Μπορείς να βρεις από ζακέτες, μέχρι μπουφάν, φορέματα και άλλα πολλά.

Ακόμα κι αν δεν είναι από τα αγαπημένα σου χρώματα, σίγουρα μπορείς να το δοκιμάσεις, επιλέγοντας κάποια ρούχα ή αξεσουάρ. Εννοείται, δεν χρειάζεται να κάνεις total orange, αλλά μπορείς να το φορέσεις και σε συνδυασμό με πιο απλά ρούχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Makeup Πριν 81 εβδομάδες
Ελένη Φουρέιρα: Mόλις έκανε το απόλυτο φθινοπωρινό makeup trend
Η Ελένη Φουρέιρα ακολούθησε το δρόμο της Hailey Bieber.
Λουκία Σανιδά
Περισσότερα Θέματα Style
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb