ENTERTAINMENT

Πρίγκιπας Χάρι, Έλτον Τζον και άλλοι καταγγέλλουν την Daily Mail για παρακολουθήσεις

Νομικά κατά της Daily Mail αποφάσισαν να κινηθούν ο πρίγκιπας Χάρι, ο τραγουδιστής Έλτον Τζον και άλλοι διάσημοι Βρετανοί.
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΟΚΤ 06, 2022
Πρίγκιπας Χάρι, Έλτον Τζον και άλλοι καταγγέλλουν την Daily Mail για παρακολουθήσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, οδηγούνται σε... μετωπική με τον εκδότη της εφημερίδας Daily Mail, καταγγέλλοντας τηλεφωνικές παρακολουθήσεις και άλλες παραβιάσεις της ιδιωτικότητας, όπως έγινε γνωστό από δικηγορική εταιρεία που τους εκπροσωπεί.

Μεταξύ των διασήμων που καταγγέλλουν την Daily Mail, πλην του πρίγκιπα Χάρι και του Έλτον Τζον, είναι επίσης οι ηθοποιοί Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και Σέιντι Φροστ, ο κινηματογραφικός παραγωγός Ντέιβιντ Φέρνις (σύντροφος του Έλτον Τζον) και η Ντορίν Λόρενς, μητέρα του εφήβου Στίβεν Λόρενς που έχασε τη ζωή του σε ρατσιστική επίθεση το 1993.

Ο όμιλος Associated Newspapers, στον οποίο ανήκει η Daily Mail, διέψευσε τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους «αβάσιμους» και «άκρως δυσφημιστικούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι ενάγοντες έχουν στοιχεία σε βάρος του ομίλου Associated Newspers για παραβιάσεις της ιδιωτικότητας, σύμφωνα με τη δικηγορική εταιρεία Hamlins. Αναφέρει ενδεικτικά την τοποθέτηση κοριών σε αυτοκίνητα και σπίτια, καθώς και την παρακολούθηση τηλεφωνικών συνομιλιών.

Η δικηγορική εταιρεία Hamlins εκπροσωπεί τον πρίγκιπα Χάρι και την ηθοποιό Σέιντι Φροστ. Ο Έλτον Τζον, ο Ντέιβιντ Φέρνις, η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ και η Ντορίν Λόρενς εκπροσωπούνται από την Gunnercooke.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, ήρθαν σε ρήξη με τις βρετανικές ταμπλόιντ μετά τον γάμο τους το 2018. Είχαν καταστήσει σαφές πως δεν επιθυμούσαν την παραμικρή εμπλοκή με τέσσερις μεγάλες εφημερίδες, συμπεριλαμβανομένης της Daily Mail, καταλογίζοντάς τους ψεύδη.

Η ασφυκτική πίεση που ένιωθαν από τα ΜΜΕ ήταν άλλωστε ένας από τους λόγους που επικαλέστηκε το ζεύγος Χάρι-Μέγκαν για να εξηγήσει γιατί πήρε την απόφαση να παραιτηθεί από τα βασιλικά καθήκοντα και να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 231 / position2: 728
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb